Твій ідеальний рецепт

Йогуртово-творожне желе

Йогуртово-творожне желе

  • 100 г чорної смородини чи вишні без кісточки (можна і більше)
  • 200 г творогу «Надуги» ТМ Щедрик
  • 200 г йогурту ТМ Щедрик
  • 120 г цукру тростинного
  • 17 г желатину (+50 г холодної води)
  • Топінг ТМ Щедрик на ваш вибір

Приготування

Дайте желатину набухнути і розтопіть його на водяній бані. Ягоду трохи розморозьте і збийте в блендері з 50 г цукру. Процідіть крізь сито, щоб желе було однорідним та ніжним. Творог, цукор і йогурт збийте в бленд ері до розчинення цукру. Введіть теплий желатин. Залийте суміш у форму. Дайте постояти в холодильнику 30 хв. Перед подачею формочку варто помістии на короткий час в гарячу воду, по краях провести ножем і перекинути на тарілку. Аби зробити торт (желе?) ще смачнішим, полийте його топінгом ТМ Щедрик на ваш смак! Ми рекомендуємо ексрачорний шоколад, карамель, ваніль, лісову ягоду, персик чи банан.

Інші рецепти

Сирник «Іриска»

Детальніше 

Овочевий рол із сиром

Детальніше 

Азу по-татарськи із соусом «Томат з часником і перцем»

Детальніше 

Молочний пудинг

Детальніше 

Тарт "Татен"

Детальніше 

Замовте дзвінок