Твій ідеальний рецепт

Яблучний салат з бринзою та апельсиновим топінгом

Яблучний салат з бринзою та апельсиновим топінгом

  • 10 перепелиних яєць
  • 100 г бринзи ТМ Щедрик
  • 1 головка салату «Айсберг» або іншого зеленого салату за смаком
  • 1 яблуко
  • 2 ст. л. меду
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 3 ст. л. салатного йогурту ТМ Щедрик
  • 2 ст. л. фундуку (можна придбати в наших дієтично-органічних куточках у «Гастрономічній подорожі» та на Буковинській, 3)
  • половина лимона
  • апельсиновий топінг ТМ Щедрик для подачі

Приготування

Відваріть перепелині яйця (після закипання варіть 3-4 хвилини). Після цього одразу візьміть яйця під холодну воду, почистіть і розріжте на половинки. Бринзу наріжте шматочками. Салат помийте. Розріжте на невеликі частини і обсушіть паперовими рушниками. Яблуко почистіть і наріжте на дольки, залийте олією та медом, гарно вимішайте і смажте на сковороді до рум’яної скоринки.

Тепер сформуємо салат – на широку тарілку покладіть салатний йогурт. На нього зверху викладіть салат «Айсберг», скибочки смаженого яблука, перепелині яйця та бринзу. Видушіть сік з половини лимона і полийте ним салат. Посипте зверху підсушеним фундуком і задекоруйте апельсиновим топінгом.

Інші рецепти

Гречані млинці з грибами

Детальніше 

Молочний пудинг

Детальніше 

Налисничок від генерального директора ТОВ ВТП Агропереробка - Рудомської Ольги Юхимівни

Детальніше 

Творожний пиріг з сушеними сливами

Детальніше 

«Краннач» за шотландським рецептом

Детальніше 

Замовте дзвінок