Налисничок від генерального директора ТОВ ВТП Агропереробка - Рудомської Ольги Юхимівни

Налисничок від генерального директора ТОВ ВТП Агропереробка - Рудомської Ольги Юхимівни

  • 5 яєць
  • 3 ст. ложки цукру
  • 1 ч. ложку солі
  • 1 пакет молока ТМ Щедрик
  • 15 ст. ложок борошна першого ґатунку
  • 80 г масла ТМ Щедрик
  • ванілін за смаком

Приготування

У чаші блендеру збиваємо яйця, сіль, цукор, розтоплене масло і 700 мл молока. Тоді, продовжуючи збивати, додаємо борошно і ще 200 мл молока. Випікаємо на змащеній маслом розігрітій пательні.

Секрет від господині:

Залийте перемазані налисники розтопленим маслом і залиште томитися у духовці (чи печі) при температурі 150 ℃ на ніч.

Інші рецепти

Дерун з гуляшем в соусі «Томат з часником і перцем»

Детальніше 

Домашня піца по-італійськи

Детальніше 

Творожний пиріг із яблуками

Детальніше 

Торт «Медовий» від бухгалтера ТОВ ТВП Агропереробка Тетяни Нікончук

Детальніше 

Легкий йогуртовий торт

Детальніше 

Замовте дзвінок