Твій ідеальний рецепт

Смачний крем для «Наполеону»

Смачний крем для «Наполеону»

  • 4 яйця
  • 4-5 ст.л. борошна
  • 2,5 склянки цукру
  • 1 л молока ТМ Щедрик
  • 300 г масла ТМ Щедрик
  • ванілін

Приготування

Змішайте цукор із борошном, вбийте 4 яйця і вимішайте. Залийте суміш гарячим молоком, поставте на помірний вогонь і варіть до закіпання. Крем постійно вимішуйте, щоб не утворились грудочки і аби суміш не підгоріла. Крем має вийти однорідним і густим. В повністю охолоджений крем додайте м’яке вершкове масло і ванілін, збивайте міксером до однорідності.

Інші рецепти

Торт «П'яна вишня»

Детальніше 

Йогуртово-творожний тортик

Детальніше 

Бринза: Цікавий, пікантний рецепт із курагою

Детальніше 

«Міні-кіш» з кабачком і шпинатом

Детальніше 

Дієтичні сирники з Рікотою

Детальніше 

Замовте дзвінок