Твій ідеальний рецепт

Смачний крем для «Наполеону»

Смачний крем для «Наполеону»

  • 4 яйця
  • 4-5 ст.л. борошна
  • 2,5 склянки цукру
  • 1 л молока ТМ Щедрик
  • 300 г масла ТМ Щедрик
  • ванілін

Приготування

Змішайте цукор із борошном, вбийте 4 яйця і вимішайте. Залийте суміш гарячим молоком, поставте на помірний вогонь і варіть до закіпання. Крем постійно вимішуйте, щоб не утворились грудочки і аби суміш не підгоріла. Крем має вийти однорідним і густим. В повністю охолоджений крем додайте м’яке вершкове масло і ванілін, збивайте міксером до однорідності.

Інші рецепти

Салат з фетою і печеними овочами

Детальніше 

Морквяний торт

Детальніше 

Салат з альбумінним сиром «Надуги» та редисом

Детальніше 

Польське печиво-пиріг «Мазурка»

Детальніше 

Скумбрія, запечена з салатним йогуртом і лимоном

Детальніше 

Замовте дзвінок