Твій ідеальний рецепт

Вершковий соус до пасти, піци, риби та запечених овочів

Вершковий соус до пасти, піци, риби та запечених овочів

  • 400 г вершків 35% ТМ Щедрик
  • 1 ч. л. солі
  • 100 г тертого сиру Моцарела або Рівненський ТМ Щедрик
  • мелений чорний перець за смаком
  • щіпка меленого мускатного горіха

Приготування

Універсальний соус, який чудово пасуватиме до Вашої улюбленої гарячої страви!

Рекомендуємо подавати до пасти, піци, риби та

запечених овочів.

Інші рецепти

Свинина з овочами в духовці

Детальніше 

Торт від рівнянки Ірени Слути

Детальніше 

Гарбуза, запечена з сиром

Детальніше 

Гратен Дофінуа

Детальніше 

Торт «Сметанник»

Детальніше 

Замовте дзвінок