Твій ідеальний рецепт

Вершковий соус до пасти, піци, риби та запечених овочів

Вершковий соус до пасти, піци, риби та запечених овочів

  • 400 г вершків 35% ТМ Щедрик
  • 1 ч. л. солі
  • 100 г тертого сиру Моцарела або Рівненський ТМ Щедрик
  • мелений чорний перець за смаком
  • щіпка меленого мускатного горіха

Приготування

Універсальний соус, який чудово пасуватиме до Вашої улюбленої гарячої страви!

Рекомендуємо подавати до пасти, піци, риби та

запечених овочів.

Інші рецепти

Пиріг «Крихта»

Детальніше 

Творожний пиріг із яблуками

Детальніше 

Сирна паска з цукатами і вареними жовтками

Детальніше 

Піца «Маргарита» з двома видами сиру

Детальніше 

Паска на кефірі

Детальніше 

Замовте дзвінок