Твій ідеальний рецепт

Вершковий соус до пасти, піци, риби та запечених овочів

Вершковий соус до пасти, піци, риби та запечених овочів

  • 400 г вершків 35% ТМ Щедрик
  • 1 ч. л. солі
  • 100 г тертого сиру Моцарела або Рівненський ТМ Щедрик
  • мелений чорний перець за смаком
  • щіпка меленого мускатного горіха

Приготування

Універсальний соус, який чудово пасуватиме до Вашої улюбленої гарячої страви!

Рекомендуємо подавати до пасти, піци, риби та

запечених овочів.

Інші рецепти

Швидкі фаршировані яблука

Детальніше 

Сирний салат з виноградом

Детальніше 

Закуска «Ялинкові кульки»

Детальніше 

Салат з полуницею та фетою

Детальніше 

Медальйони зі свинини з соусом «Вишня з перцем»

Детальніше 

Замовте дзвінок