Твій ідеальний рецепт

Вершковий соус до пасти, піци, риби та запечених овочів

Вершковий соус до пасти, піци, риби та запечених овочів

  • 400 г вершків 35% ТМ Щедрик
  • 1 ч. л. солі
  • 100 г тертого сиру Моцарела або Рівненський ТМ Щедрик
  • мелений чорний перець за смаком
  • щіпка меленого мускатного горіха

Приготування

Універсальний соус, який чудово пасуватиме до Вашої улюбленої гарячої страви!

Рекомендуємо подавати до пасти, піци, риби та

запечених овочів.

Інші рецепти

Паста «алла норма»

Детальніше 

Сирна паска з цукатами і вареними жовтками

Детальніше 

Соуси на основі салатного йогурту ТМ Щедрик

Детальніше 

Грузинський легкий суп «Мацоні»

Детальніше 

Уха з карасів

Детальніше 

Замовте дзвінок