Твій ідеальний рецепт
Гарбузовий мус з прянощами
- 400 г пюре із печеного гарбуза
- 200 г вареного згущеного молока ТМ Щедрик
- 150 г вершків 10% ТМ Щедрик
- 2 ст. л. дрібного коричневого цукру
- 2 ч. л. меленої кориці
- 1 ч. л. меленого мускатного горіха
- 0,5 ч. л. меленої гвоздики.
Приготування
У каструлі розігрійте гарбузове пюре, згущене молоко, вершки, додайте цукор та спеції. Готуйте на повільному вогні хвилин 5, постійно помішуючи. Остиглу суміш розлийте в креманки чи склянки і помістіть в холодильник на кілька годин. Прикрашайте тертим шоколадом чи вершками.