Твій ідеальний рецепт

Гарбузовий мус з прянощами

Гарбузовий мус з прянощами

  • 400 г пюре із печеної гарбузи
  • 200 г вареного згущеного молока ТМ Щедрик
  • 150 г вершків 10% ТМ Щедрик
  • 2 ст. л. дрібного коричневого цукру
  • 2 ч. л. меленої кориці
  • 1 ч. л. меленого мускатного горіха
  • 0,5 ч. л. меленої гвоздики.

Приготування

В каструлі розігрійте гарбузове пюре, згущене молоко, вершки, додайте цукор та спеції. Готуйте на повільному вогні хвилин 5, постійно помішуючи. Остиглу суміш розлийте в креманки чи склянки і помістіть в холодильник на кілька годин. Прикрашайте тертим шоколадом чи вершками.

Інші рецепти

Рулет із шпинату і крем-сиру

Детальніше 

Вівсяне печиво з медом

Детальніше 

Йогуртове суфле з помаранчевими фруктами (по авторському рецепту Марії Рудомської)

Детальніше 

Домашні іриски

Детальніше 

Пряний угорський вишневий суп

Детальніше 

Замовте дзвінок