Твій ідеальний рецепт

Гарбузовий крем-суп з сиром

Гарбузовий крем-суп з сиром

  • 600 г очищеної гарбузи
  • 2 картоплини
  • 1 склянка води
  • 500 мл молока ТМ Щедрик
  • 30 г вершкового масла ТМ Щедрик
  • 200 г тертого сиру ТМ Щедрик «Моцарела» чи «Рівненський»
  • імбир тертий свіжий (десь 2 см кореню) чи щіпка сухого
  • сіль, перець та спеції на ваш смак (коріандр, каррі, суміш масала, мускатний горіх)

Приготування

Очищені гарбузу та картоплю поріжте кубиками і покладіть в каструлю, додайте 1 склянку води і протушіть до м’якості. Подрібніть овочі у блендері до стану пюре. Молоко доведіть до кипіння та додайте в пюре, вимішайте і знову доведіть до кипіння, посоліть, потім зменшіть вогонь до мінімуму. На пательні розтопіть масло і трішки підсмажте імбир зі спеціями, додайте ароматне масло в суп, досоліть, поперчіть і варіть ще кілька хвилин. При подачі гарячий суп посипе дрібно натертим сиром. Також до супу гарно пасуватимуть гарбузове насіння і грінки з часничком.

Інші рецепти

Ідеальні дієтичні сирники з йогуртом

Детальніше 

Салат із творогом і соусом «Лимон і гірчиця»

Детальніше 

Млинцевий торт зі згущеним молоком і курагою

Детальніше 

Медальйони зі свинини з соусом «Вишня з перцем»

Детальніше 

Птиця, запечена з вершками

Детальніше 

Замовте дзвінок