Творожний торт без випічки за авторським рецептом директора з розвитку - Марії Рудомської

Творожний торт без випічки за авторським рецептом директора з розвитку - Марії Рудомської

Для начинки:

  • 500 г сиру «Надуги» ТМ Щедрик
  • 500 г сиркової маси «Ваніль» ТМ Щедрик
  • банка білої згущівки ТМ Щедрик (600 г)
  • подрібнена шоколадка молочна (до 100 г)
  • желатин 20 г (можна листовий).

Для основи:

  • 500 г м'якого печива (подрібненого у блендері)
  • 100 г розтопленого масла ТМ Щедрик
  • подрібнена шоколадка молочна (до 100 г).

Приготування

З печива, масла і шоколаду зробіть масу і утрамбуйте нею розсувну форму діаметром 23см. Для творожної маси розчиніть желатин і вимішайте з усіма інгредієнтами. За бажанням додайте тюбик ванільного аромату. Готовою творожною смакотою залийте охолоджену в морозильній камері основу. Поставте в холодильник до застигання. На все витратите не більше 30 хвилин, зате якою смакотою пригостите близьких і потішите себе.

Інші рецепти

Домашня начинка із «Надуг»

Детальніше 

Кіноа з овочами і соусом «Томат з базиліком»

Детальніше 

Каре з телятини

Детальніше 

Салат «М’ясний» з хурмою

Детальніше 

Торт від рівнянки Ірени Слути

Детальніше 

Замовте дзвінок