Твій ідеальний рецепт
Сирна паска з сухофруктами
Приготування
Для початку промийте родзинки, залийте їх кип’ятком і залиште на 20 хв, злийте воду і просушіть родзинки паперовим рушником. Надуги ретельно збийте з сирковою масою та сметаною. Додайте яйця, цукор, сироп «Французька ваніль» і ретельно вимішайте. Потім додайте нашинковане кубиками підсирне масло і збийте масу за допомогою міксера до пишності і однорідності. Перелийте отриману сирну суміш в каструлю з товстими стінками, поставте на маленький вогонь і готуйте, постійно помішуючи, до закипання. При появі перших ознак кипіння (утворення бульбашок), зніміть каструлю з вогню, поставте у миску з холодною водою (можна додати декілька кубиків льоду у воду) і вимішуйте до повного охолодження. Сиркову масу поставте у холодильник на 1-2 години, так, щоб загустіла. Потім додайте до неї родзинки, подрібнені горіхи і добре вимішайте. Форму для паски застеліть змоченою у воді і складеною вдвічі мерлею і перекладіть туди сирну масу. Краї марлі загніть, а зверху поставте щось важке і помістіть у холодильник на 1-2 доби. Форму поставте у тарілку, щоб з неї могла стікати сироватка. Готову паску акуратно дістаньте, зніміть з неї марлю і поставте на тарілку. Прикрасьте цукатами, сухофруктами, горіхами або ж улюбленим топінгом ТМ Щедрик!