Твій ідеальний рецепт

Творожний пиріг із яблуками

Творожний пиріг із яблуками

Для тіста

  • 400 г борошна
  • 1 пакетик розпушувача
  • Півсклянки цукру
  • 180 г холодного вершкового масла ТМ Щедрик

Для начинки

  • 500 г творогу «Надуги» ТМ Щедрик
  • 4 яйця
  • 200 г цукру
  • 250 г сметани 15% жирності ТМ Щедрик
  • 2 ст. ложки манки
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 4 яблука

Приготування

Для начинки змішайте творог зі сметаною, манкою, яйцями, цукром та ваніллю. Яблука натріть та додайте в начинку. Для тіста змішайте борошно, цукор, розпушувач. Масло натріть і руками зробіть із суміші крихту. На деко середнього розміру вистеліть пергамент, висипте половину тіста, притисніть рукою, залийте всією начинкою, в кінці покрийте рештою тіста. Випікайте при температурі 200 градусів протягом 40 хв. Рекомендуємо при подачі полити карамельним топінгом ТМ Щедрик.

Інші рецепти

Пряний угорський вишневий суп

Детальніше 

Домашній карамельний лікер

Детальніше 

Моркв'яний торт за рецептом від «Starbucks»

Детальніше 

Баклажанні рулетики із сирною начинкою

Детальніше 

Печінка індички із соусом зі смородини та яблук

Детальніше 

Замовте дзвінок