Твій ідеальний рецепт

Творожний пиріг із яблуками

Творожний пиріг із яблуками

Для тіста

  • 400 г борошна
  • 1 пакетик розпушувача
  • Півсклянки цукру
  • 180 г холодного вершкового масла ТМ Щедрик

Для начинки

  • 500 г творогу «Надуги» ТМ Щедрик
  • 4 яйця
  • 200 г цукру
  • 250 г сметани 15% жирності ТМ Щедрик
  • 2 ст. ложки манки
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 4 яблука

Приготування

Для начинки змішайте творог зі сметаною, манкою, яйцями, цукром та ваніллю. Яблука натріть та додайте в начинку. Для тіста змішайте борошно, цукор, розпушувач. Масло натріть і руками зробіть із суміші крихту. На деко середнього розміру вистеліть пергамент, висипте половину тіста, притисніть рукою, залийте всією начинкою, в кінці покрийте рештою тіста. Випікайте при температурі 200 градусів протягом 40 хв. Рекомендуємо при подачі полити карамельним топінгом ТМ Щедрик.

Інші рецепти

Торт «Снігове рафаелло»

Детальніше 

Дорада в духовці з оливками із соусом «Лимон з базиліком»

Детальніше 

Шоколадні трюфелі в какао

Детальніше 

Йогуртово-полуничне желе

Детальніше 

Корисний домашній бургер з орієнтовним КБЖВ на 100 г 137/13/5/9

Детальніше 

Замовте дзвінок