Твій ідеальний рецепт
Традиційний рецепт пасок від сім’ї Рудомських
- 1 л молока ТМ Щедрик
- 400 г масла ТМ Щедрик
- 200 г олії
- 20 яєць
- до 3 кг борошна
- 200 г свіжих дріжджів
- 500 г родзинок
- цедра 2 лимонів
- 1 кг цукру
- 1 ст. л. солі
- 2 пакетики ванілі
Приготування
1 кг цукру збити з 20 жовтками, вилити в миску для опари. Туди додати 400 г розігрітого масла, 200 г олії та 1 літру гарячого, щойно скип'яченого молока. Суміш вимішати і охолодити до 40'С. Тоді ввести 200 г свіжих дріжджів, розтертих з ложкою цукру і додати 1 кг борошна. Ретельно вимішати і залишити сходити у мисці, накривши рушником на 1-1,5 години. Як тісто зійде, додати цедру, сіль, ваніль та запарені завчасно родзинки. Місити тісто протягом 40 хв - години, поступово додаючи до 2 кг борошна. Перед початком приготування помолитися, а замішуючи тісто, думати лише про хороше.