Твій ідеальний рецепт

Традиційний рецепт пасок від сім’ї Рудомських

Традиційний рецепт пасок від сім’ї Рудомських

  • 1 л молока ТМ Щедрик
  • 400 г масла ТМ Щедрик
  • 200 г олії
  • 20 яєць
  • до 3 кг борошна
  • 200 г свіжих дріжджів
  • 500 г родзинок
  • цедра 2 лимонів
  • 1 кг цукру
  • 1 ст. л. солі
  • 2 пакетики ванілі

Приготування

1 кг цукру збити з 20 жовтками, вилити в миску для опари. Туди додати 400 г розігрітого масла, 200 г олії та 1 літру гарячого, щойно скип'яченого молока. Суміш вимішати і охолодити до 40'С. Тоді ввести 200 г свіжих дріжджів, розтертих з ложкою цукру і додати 1 кг борошна. Добре вимішати і залишити сходити у мисці, накривши рушником на 1-1,5 години. Як тісто зійде, додати цедру, сіль, ваніль та запарені завчасно родзинки. Місити тісто протягом 40 хв - години, поступово додаючи до 2 кг борошна. Перед початком приготування помолитися, а замішуючи тісто думати лише про хороше.

Інші рецепти

Лазанья «аль форно»

Детальніше 

Бланманже з малиною

Детальніше 

Уха з карасів

Детальніше 

Печиво «Серця»

Детальніше 

Суп-пюре з цвітної капусти

Детальніше 

Замовте дзвінок