Твій ідеальний рецепт

Тости з бринзою, беконом і перепелиними яйцями

Тости з бринзою, беконом і перепелиними яйцями

  • 1 французький багет
  • 300 г бринзи ТМ Щедрик
  • 50 г петрушки
  • 100 г шинки з прошарком сала
  • 4 ст.л. оливкової олії
  • 8 перепелиних яєць
  • Приготування

    Багет наріжте на скибочки. Подрібнену петрушку змішайте з м'якою бринзою і оливковою олією. Шинку дрібно наріжте і обсмажте на сухій сковороді.

    На цій же сковороді зробіть дві маленькі яєчні. На частину тостів намажте сирну суміш, частину покладіть в духовку під гриль на одну-дві-хвилин. Готовим тостам дайте охолонути і подавайте разом з яєчнею та шинкою.

    Інші рецепти

    Тарт "Татен"

    Детальніше 

    Гарбузовий мус з прянощами

    Детальніше 

    Вівсяне печиво з медом

    Детальніше 

    Медальйони зі свинини з соусом «Вишня з перцем»

    Детальніше 

    Пряний угорський вишневий суп

    Детальніше 

    Замовте дзвінок