Твій ідеальний рецепт

Торт «Снігове рафаелло»

Торт «Снігове рафаелло»

  • 5 яєць
  • 1 склянка цукру
  • ¼ склянки борошна
  • 1 ч. ложка розпушувача
  • 10 мл сиропу «Кокос» чи «Мигдаль» Т Щедрик на ваш вибір (можна замінити лікером «Малібу»)
  • 450 г сиркової маси «Ваніль» ТМ Щедрик
  • 120 г вершкового масла ТМ Щедрик
  • 310 мл згущеного молока незбираного ТМ Щедрик (280 мл – для крема)
  • 1,5 склянки кокосової стружки
  • ½ склянки молока ТМ Щедрик
  • 1 ч. ложка кукурудзяного крохмалю
  • 1 склянка обсмаженого подрібненого мигдалю

Приготування

Яйця збийте з цукром і сиропом (чи лікером), поступово додавайте просіяне борошно із розпушувачем, гарно вимішайте тісто. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хв. (чи до сухої зубочистки) у попередньо змазаній вершковим маслом формі. Поки бісквіт остигає, зробіть крем — збийте сиркову масу, масло кімнатної температури і 280 мл згущеного молока. Додайте в крем крохмаль, збийте, тоді півсклянки кокосової стружки і гарно вимішайте. Залишок згущівки і молока змішайте до однорідної маси в окремій посудині. Остиглий бісквіт акуратно розріжте і просочіть кожен його шар сумішшю молока і згущівки. Тоді кожен шар перемажте кремом і посипте подрібненим мигдалем. Зверху рясно помажте кремом, що залишився, посипте стружкою. Рекомендуємо прикрасити торт із топінгу Щедрик, він гарно лягає візерунком і не розтікається. До торту «Снігове рафаелло» гарно пасуватиме шоколадний топінг чи «Екстрачорний шоколад».

Інші рецепти

Азу по-татарськи із соусом «Томат з часником і перцем»

Детальніше 

Балканські кабачкові оладки з бринзою

Детальніше 

Йогуртово-полуничне желе

Детальніше 

Лазанья «аль форно»

Детальніше 

Суп-пюре з цвітної капусти

Детальніше 

Замовте дзвінок