Торт «Снігове рафаелло»

Торт «Снігове рафаелло»

  • 5 яєць
  • 1 склянка цукру
  • ¼ склянки борошна
  • 1 ч. ложка розпушувача
  • 10 мл сиропу «Кокос» чи «Мигдаль» Т Щедрик на ваш вибір (можна замінити лікером «Малібу»)
  • 450 г сиркової маси «Ваніль» ТМ Щедрик
  • 120 г вершкового масла ТМ Щедрик
  • 310 мл згущеного молока незбираного ТМ Щедрик (280 мл – для крема)
  • 1,5 склянки кокосової стружки
  • ½ склянки молока ТМ Щедрик
  • 1 ч. ложка кукурудзяного крохмалю
  • 1 склянка обсмаженого подрібненого мигдалю

Приготування

Яйця збийте з цукром і сиропом (чи лікером), поступово додавайте просіяне борошно із розпушувачем, ретельно вимішайте тісто. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хв. (чи до сухої зубочистки) у попередньо змазаній вершковим маслом формі. Поки бісквіт охолоджується, зробіть крем — збийте сиркову масу, масло кімнатної температури і 280 мл згущеного молока. Додайте в крем крохмаль, збийте, тоді пів склянки кокосової стружки і ретельно вимішайте. Залишок згущівки і молока змішайте до однорідної маси в окремій посудині. Охолоджений бісквіт акуратно розріжте і просочіть кожен його шар сумішшю молока і згущівки, перемажте кремом і посипте подрібненим мигдалем. Зверху рясно помажте кремом, що залишився, посипте стружкою. Рекомендуємо прикрасити торт із топінгу ТМ Щедрик, він гарно лягає візерунком і не розтікається. До торту «Снігове рафаелло» гарно пасуватиме шоколадний топінг чи «Екстрачорний шоколад».

Замовте дзвінок