Торт з вафлі від директора з розвитку ТМ Щедрик Марії Рудомської-Воронцової

Торт з вафлі від директора з розвитку ТМ Щедрик Марії Рудомської-Воронцової

  • 1 пачка круглих вафель
  • ½ банки білої згущівки ТМ Щедрик
  • 1 банка вареної згущівки ТМ Щедрик
  • 200 г м’якого підсоленого підсирного масла ТМ Щедрик
  • Приготування

    Всі інгредієнти ретельно збийте. За бажанням регулюйте кількість білого згущеного молока для бажаної густини. Перемажте вафлі отриманим кремом. До класичного рецепту особливої смакової нотки додасть саме підсолене масло ТМ Щедрик, яке зробить вафлю менш приторною і з присмаком солоної карамелі.

    Інші рецепти

    Еклери з вершково-творожним кремом

    Детальніше 

    Закуска з Рікоти та червоної риби у сирних кошиках

    Детальніше 

    Домашня начинка із «Надуг»

    Детальніше 

    Паста «алла норма»

    Детальніше 

    Фінський пиріг

    Детальніше 

    Замовте дзвінок