Торт з вафлі від директора з розвитку ТМ Щедрик Марії Рудомської-Воронцової

Торт з вафлі від директора з розвитку ТМ Щедрик Марії Рудомської-Воронцової

  • 1 пачка круглих вафель
  • ½ банки білої згущівки ТМ Щедрик
  • 1 банка вареної згущівки ТМ Щедрик
  • 200 г м’якого підсоленого підсирного масла ТМ Щедрик
  • Приготування

    Всі інгредієнти ретельно збийте. За бажанням регулюйте кількість білого згущеного молока для бажаної густини. Перемажте вафлі отриманим кремом. До класичного рецепту особливої смакової нотки додасть саме підсолене масло ТМ Щедрик, яке зробить вафлю менш приторною і з присмаком солоної карамелі.

    Інші рецепти

    Французький рататуй з двома видами сиру

    Детальніше 

    Авторський рецепт гарбузової каші від Марії Рудомської

    Детальніше 

    Домашній карамельний лікер

    Детальніше 

    Піца «Маргарита» з двома видами сиру

    Детальніше 

    Чакапулі із соусом «Слива зі спеціями»

    Детальніше 

    Замовте дзвінок