Твій ідеальний рецепт

Торт «П'яна вишня»

Торт «П'яна вишня»

  • 200 г масла вершкового ТМ Щедрик (кімнатної температури)
  • 6 яєць
  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка борошна
  • 3 ч. л. темного какао
  • 1 ч. л. розпушувача (невеличкий пакетик)

Для крему

  • 1 банку вареного згущеного молока ТМ Щедрик (600 г)
  • 150 г масла вершкового ТМ Щедрик (кімнатної температури)
  • 1 банку вишні у власному соку, напередодні замоченої в спиртному (горілка, коньяк, віскі).

Приготування

Інгредієнти для бісквітного тіста ретельно вимішайте або швиденько збийте міксером і випікайте до готовності (сухої зубочистки) при 180–200' приблизно 30–40 хв. Тим часом підготуйте крем: масло вимішайте зі згущеним молоком. Охолоджений бісквіт ретельно порвіть руками на маленькі шматочки, добре вимішайте з кремом і підготовленою вишнею. Форму вистеліть харчовою плівкою, викладіть готову суміш, можна залити розтопленою з маслом шоколадкою і прикрасити. Готово!


Підказка: цей торт також чудово смакуватиме, якщо замінити вишню горішками чи, наприклад, чорносливом за смаком (або тим, і тим одночасно).

Замовте дзвінок