Твій ідеальний рецепт

Торт «П'яна вишня»

Торт «П'яна вишня»

  • 200 г масла вершкового ТМ Щедрик (кімнатної температури)
  • 6 яєць
  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка борошна
  • 3 ч. л. темного какао
  • 1 ч. л. розпушувача (невеличкий пакетик)

Для крему

  • 1 банку вареного згущеного молока ТМ Щедрик (600 г)
  • 150 г масла вершкового ТМ Щедрик (кімнатної температури)
  • 1 банку вишні у власному соку, напередодні замоченої в спиртному (горілка, коньяк, віскі).

Приготування

Інгредієнти для бісквітного тіста ретельно вимішайте, чи швиденько збийте міксером і випікайте до готовності (сухої зубочистки) при 180–200' приблизно 30–40 хв. Тим часом підготуйте крем: масло вимішайте зі згущеним молоком. Остиглий бісквіт ретельно порвіть руками на маленькі шматочки, добре вимішайте з кремом і підготовленою вишнею. Форму вистеліть харчовою плівкою, викладіть готову суміш, при бажанні залийте розтопленою з маслом шоколадкою і прикрасьте. Готово!
Підказка: цей торт також гарно смакуватиме, якщо замінити вишню горішками чи, наприклад, чорносливом за смаком (чи тим, і тим одночасно).

Інші рецепти

Запечені мідії із соусом «Калина»

Детальніше 

Творожний пиріг із яблуками

Детальніше 

Дорада в духовці з оливками із соусом «Лимон з базиліком»

Детальніше 

Салат з полуницею та фетою

Детальніше 

Моркв’яні оладки

Детальніше 

Замовте дзвінок