Твій ідеальний рецепт
Торт «П'яна вишня»
- 200 г масла вершкового ТМ Щедрик (кімнатної температури)
- 6 яєць
- 1 склянка цукру
- 1 склянка борошна
- 3 ч. л. темного какао
- 1 ч. л. розпушувача (невеличкий пакетик)
Для крему
- 1 банку вареного згущеного молока ТМ Щедрик (600 г)
- 150 г масла вершкового ТМ Щедрик (кімнатної температури)
- 1 банку вишні у власному соку, напередодні замоченої в спиртному (горілка, коньяк, віскі).
Приготування
Інгредієнти для бісквітного тіста ретельно вимішайте або швиденько збийте міксером і випікайте до готовності (сухої зубочистки) при 180–200' приблизно 30–40 хв. Тим часом підготуйте крем: масло вимішайте зі згущеним молоком. Охолоджений бісквіт ретельно порвіть руками на маленькі шматочки, добре вимішайте з кремом і підготовленою вишнею. Форму вистеліть харчовою плівкою, викладіть готову суміш, можна залити розтопленою з маслом шоколадкою і прикрасити. Готово!
Підказка: цей торт також чудово смакуватиме, якщо замінити вишню горішками чи, наприклад, чорносливом за смаком (або тим, і тим одночасно).