Твій ідеальний рецепт

Торт від рівнянки Ірени Слути

Торт від рівнянки Ірени Слути

  • 3 яйця
  • 100 г цукру
  • 50 г масла ТМ Щедрик
  • 100 г білого згущеного молока ТМ Щедрик
  • 200 г борошна

Для начинки:

  • 200 г салатного йогурта ТМ Щедрик
  • 150 г сиркової маси ТМ Щедрик (рекомендуємо ванільну)
  • карамельний сироп ТМ Щедрик
  • желатин (15 г)
  • печиво Саворярді (за бажанням).

Приготування

Для приготування тіста збийте яйця з цукром та змішайте з розтопленим на водяній бані маслом. Додайте згущене молоко і борошно та ретельно перемішайте. Тісто розділіть на дві частини і випікайте коржі в добре розігрітій духовці при 180'. Для приготування начинки змішайте всі інгредієнти і збивайте до утворення пухкої маси, потім додайте розчинений желатин. Для смаку викладіть улюблений джем на крем всередину між коржами. За бажанням доповніть ваш тортик печивом Савоярді.

Інші рецепти

Корисний «зимовий» салат

Детальніше 

Печінковий торт з фетою

Детальніше 

Автентичний соус до шаурми на основі салатного йогурту ТМ Щедрик

Детальніше 

Манні млинці з бананами

Детальніше 

Риба зі сметаною та соусом «Лимон з базиліком»

Детальніше 

Замовте дзвінок