Торт «Медовий» від бухгалтера ТОВ ТВП Агропереробка Тетяни Нікончук

Торт «Медовий» від бухгалтера ТОВ ТВП Агропереробка Тетяни Нікончук

Для тіста

  • 2 ч.л. розчинної кави
  • 2 яйця
  • 1 склянку цукру
  • 3 ст. л. меду
  • 100 г масла ТМ Щедрик
  • 150 г сметани ТМ Щедрик
  • 2 склянки борошна
  • 1 ч.л. соди

Для крему

  • 300 гр вареного згущеного молока ТМ Щедрик
  • 100 г масла ТМ Щедрик
  • 100 г сметани ТМ Щедрик
  • горіхи за смаком

Приготування

Яйця збийте з цукром, потім додайте мед (мед нагріти у мікрохвильовці до рідкого стану і охолодити), додайте каву (каву запарити окропом ¾ склянки), далі додайте масло (масло має бути м’яке, але не розтоплене), тоді додайте сметану, борошно, соду. Випечіть один корж у духовці при 180' протягом 40–50 хв або ж, як наша Тетяна — у мультиварці протягом години при 140'. Зріжте верхушку, вона на крихту буде. Розріжте ножем на три частини корж і змажте кремом, посипаючи горіхами кожен шар. Верхушку перебийте у комбайні в крихту і обсипте нею готовий торт. Крем: у варене згущене молоко додайте масло і збийте, потім додайте сметану і знову збийте до утворення пухкої маси.

Інші рецепти

Різото з куркою і двома сирами

Детальніше 

Грузинський легкий суп «Мацоні»

Детальніше 

Сливовий коблер

Детальніше 

Солоні млинці з кропом, сиром та часником

Детальніше 

Бринза: Пряний, Середземноморський рецепт

Детальніше 

Замовте дзвінок