Твій ідеальний рецепт

Торт «Медовий» від бухгалтера ТОВ ТВП Агропереробка Тетяни Нікончук
Для тіста
- 2 ч.л. розчинної кави
- 2 яйця
- 1 склянку цукру
- 3 ст. л. меду
- 100 г масла ТМ Щедрик
- 150 г сметани ТМ Щедрик
- 2 склянки борошна
- 1 ч.л. соди
Для крему
- 300 гр вареного згущеного молока ТМ Щедрик
- 100 г масла ТМ Щедрик
- 100 г сметани ТМ Щедрик
- горіхи за смаком
Приготування
Яйця збийте з цукром, потім додайте мед (мед нагріти у мікрохвильовці до рідкого стану і охолодити), додайте каву (каву запарити окропом ¾ склянки), далі додайте масло (масло має бути м’яке, але не розтоплене), тоді додайте сметану, борошно, соду. Випечіть один корж у духовці при 180' протягом 40–50 хв або ж, як наша Тетяна — у мультиварці протягом години при 140'. Зріжте верхушку, вона на крихту буде. Розріжте ножем на три частини корж і змажте кремом, посипаючи горіхами кожен шар. Верхушку перебийте у комбайні в крихту і обсипте нею готовий торт. Крем: у варене згущене молоко додайте масло і збийте, потім додайте сметану і знову збийте до утворення пухкої маси.
Інші рецепти

Простий щербет з вареного згущеного молока ТМ Щедрик
Детальніше
Каре з телятини
Детальніше
Йогуртове суфле з помаранчевими фруктами (по авторському рецепту Марії Рудомської)
Детальніше
Сирні кльоцки з соусом «Журавлина»
Детальніше