Твій ідеальний рецепт

Тарт "Татен"

Тарт "Татен"

Для тіста

  • 250 г борошна
  • 1 яйце
  • 150 г підсирного масла ТМ Щедрик
  • 50 г цукру

Для начинки

  • 50 г підсирного масла ТМ Щедрик
  • сироп «Імбирне печиво» ТМ Щедрик
  • 2 ст.л. води
  • 1 банка варення з яблук та кориці ТМ Щедрик

Приготування

Цукор розітріть з маслом і борошном на крихту. Додайте яйце, вимісіть тісто і скачайте у вигляді кулі. Загорніть тісто в плівку і поставте в холодильник на 30 хвилин.

Приготуйте начинку. У формі для випічки (не рознімній) на плиті розтопіть масло, додайте сироп, і, помішуючи, зваріть щось схоже на густу карамель. Коли суміш почне темніти, зніміть з вогню, викладіть на неї варення «Яблуко з корицею».

Розкачайте тісто трохи більше за діаметром, ніж форма. Тісто викладіть на яблука, підігніть краї. Випікайте тарт в духовці за температури 200 градусів 30-40 хвилин. Пиріг повинен зарум’янитися. Дістаньте пиріг з духовки, залиште на 10 хвилин і переверніть на блюдо.

Інші рецепти

Риба з овочами в томатному соусі

Детальніше 

Птиця, запечена з вершками

Детальніше 

Медальйони зі свинини з соусом «Вишня з перцем»

Детальніше 

Гарбуза, запечена з сиром

Детальніше 

Дієтичні оладки на кефірі

Детальніше 

Замовте дзвінок