Твій ідеальний рецепт

Тарт "Татен"

Тарт "Татен"

Для тіста

  • 250 г борошна
  • 1 яйце
  • 150 г підсирного масла ТМ Щедрик
  • 50 г цукру

Для начинки

  • 50 г підсирного масла ТМ Щедрик
  • сироп «Імбирне печиво» ТМ Щедрик
  • 2 ст.л. води
  • 1 банка варення з яблук та кориці ТМ Щедрик

Приготування

Цукор розітріть з маслом і борошном на крихту. Додайте яйце, вимісіть тісто і скачайте у вигляді кулі. Загорніть тісто в плівку і поставте в холодильник на 30 хвилин.

Приготуйте начинку. У формі для випічки (не рознімній) на плиті розтопіть масло, додайте сироп, і, помішуючи, зваріть щось схоже на густу карамель. Коли суміш почне темніти, зніміть з вогню, викладіть на неї варення «Яблуко з корицею».

Розкачайте тісто трохи більше за діаметром, ніж форма. Тісто викладіть на яблука, підігніть краї. Випікайте тарт в духовці за температури 200 градусів 30-40 хвилин. Пиріг повинен зарум’янитися. Дістаньте пиріг з духовки, залиште на 10 хвилин і переверніть на блюдо.

Інші рецепти

Традиційний рецепт пасок від сім’ї Рудомських

Детальніше 

Автентичний соус до шаурми на основі салатного йогурту ТМ Щедрик

Детальніше 

Гарбузовий мус з прянощами

Детальніше 

Гречані млинці з шинкою та напівтвердим сиром

Детальніше 

Салат з моцареллою і апельсином

Детальніше 

Замовте дзвінок