Твій ідеальний рецепт

Сирний суп з білим вином

Сирний суп з білим вином

  • 500 мл курячного бульйону
  • 100 г сиру ТМ Щедрик «Рівненський»
  • 75 мл білого сухого вина
  • 1 ст.л. пшеничного борошна
  • 2 яєчних жовтка
  • 30 г вершкового масла ТМ Щедрик (+20 для приготування часникового масла)
  • 2 ст.л. сметани ТМ Щедрик
  • 1 зубчик часнику
  • щіпка меленого мускатного горіха
  • сіль та перець за смаком
  • улюблена зелень
  • і свіжий багет!

Приготування

Часник роздавіть і змішайте з розтопленим на водяній бані маслом, цією сумішшю змажте шматочки багету і підпечіть його в добре розігрітій духовці протягом 5–10 хвилин. 30 г масла для супу розтопіть в середній каструлі, додайте борошно і трохи обсмажте. Влийте в каструлю гарячий курячий бульйон, вимішайте до утворення однорідної маси. Додайте вино, доведіть до кипіння і варіть протягом 5 хвилин. Тоді зніміть з вогню і додайте дрібно натертий сир. Вимішуйте доки сир не розплавиться. Яєчні жовтки змішайте зі сметаною і вилийте цю масу в суп. Готову суміш добре вимішайте, додайте мускатний горіх, сіль та перець. Перед подачею трохи розігрійте і додайте гріночки та нашинковану зелень.

Інші рецепти

Паста «алла норма»

Детальніше 

Корисний домашній бургер з орієнтовним КБЖВ на 100 г 137/13/5/9

Детальніше 

Желе з полуничного варення

Детальніше 

Гратен Дофінуа

Детальніше 

Пиріг з творожною начинкою

Детальніше 

Замовте дзвінок