Твій ідеальний рецепт

Сирник «Щедрик»

Сирник «Щедрик»

Для коржа

  • 160 г борошна
  • 100 г вершкового масла ТМ Щедрик
  • 3 г соди та оцету (для погашення)
  • Яйце

Для начинки

  • 1 кг творогу «Надуги» ТМ Щедрик
  • 8 яєць
  • Щіпка солі
  • 300 г цукру (200 г до білків, 100 г до жовтків)
  • 250 г вершкового масла ТМ Щедрик
  • Цедра лимона, ваніль за смаком

Приготування

Замісіть туге тісто, поставте його на дві години в холодильник. Творог перекрутіть два рази на м’ясорубці до утворення однорідної маси. В яйцях відділіть білки від жовтків. До білків додайте сіль, цукор та добре збийте. До жовтків додайте тільки цукор і також добре збийте. Масло натріть на крупній тіртці. До творога додайте терте масло, ваніль, цедру лимона за смаком. Окремо в творожну масу введіть збиті білки та жовтки. Все добре збийте до утворення пухкої легкої маси. Форму змастіть холодним маслом, на крупну тіртку натріть тісто, утворивши дно з тіста і викладіть туди сирну суміш. Випікайте годину при температурі 130–150 градусів в залежності від духовки.

Інші рецепти

Сливовий коблер

Детальніше 

Салат з полуницею та фетою

Детальніше 

Птиця, запечена з вершками

Детальніше 

Запечені мідії із соусом «Калина»

Детальніше 

Кіноа з овочами і соусом «Томат з базиліком»

Детальніше 

Замовте дзвінок