Твій ідеальний рецепт

Сирник «Іриска»

Сирник «Іриска»

  • 600 г творогу «Надуги» ТМ Щедрик
  • 400 г вареного згущеного молока ТМ Щедрик
  • 100 г дрібного коричневого цукру
  • 4 яйця
  • 200 мл молока ТМ Щедрик
  • ванілін за смаком

Приготування

Печеться цей чізкейк без пісочної основи, що робить його ще легшим у приготуванні та менш шкідливим для фігури. Рекомендуємо використовувати силіконову форму. Ретельно збийте творог з молоком і цукром до однорідної маси. Додайте яйця і гарно вимішайте, тоді згущене молоко, ванілін і ретельно збийте. Випікайте в добре розігрітій при 180'-200' духовці протягом 40 хвилин. Рекомендуємо на нижній рівень духовки поставити ємність з водою. Готовий остиглий чізкейк витримайте в холодильнику протягом 2 годин. Перед подачею можна прикрасити нашинкованим бананом чи ягодами. А особливо смачно буде якщо полити тортик топінгом ТМ Щедрик на ваш смак.

Інші рецепти

«Пташине молоко»

Детальніше 

Йогуртове желе

Детальніше 

Запечені мідії із соусом «Калина»

Детальніше 

Домашня піца по-італійськи

Детальніше 

Домашні глазуровані сирки

Детальніше 

Замовте дзвінок