Твій ідеальний рецепт

Сирник «Іриска»

Сирник «Іриска»

  • 600 г творогу «Надуги» ТМ Щедрик
  • 400 г вареного згущеного молока ТМ Щедрик
  • 100 г дрібного коричневого цукру
  • 4 яйця
  • 200 мл молока ТМ Щедрик
  • ванілін за смаком

Приготування

Печеться цей чізкейк без пісочної основи, що робить його ще легшим у приготуванні та менш шкідливим для фігури. Рекомендуємо використовувати силіконову форму. Ретельно збийте творог з молоком і цукром до однорідної маси. Додайте яйця і гарно вимішайте, тоді згущене молоко, ванілін і ретельно збийте. Випікайте в добре розігрітій при 180'-200' духовці протягом 40 хвилин. Рекомендуємо на нижній рівень духовки поставити ємність з водою. Готовий остиглий чізкейк витримайте в холодильнику протягом 2 годин. Перед подачею можна прикрасити нашинкованим бананом чи ягодами. А особливо смачно буде якщо полити тортик топінгом ТМ Щедрик на ваш смак.

Інші рецепти

Дієтичний рецепт хачапурі

Детальніше 

Печінка індички із соусом зі смородини та яблук

Детальніше 

Легка грецька закуска «Саганакі»

Детальніше 

Морквяний торт

Детальніше 

Дієтичні оладки на кефірі

Детальніше 

Замовте дзвінок