Твій ідеальний рецепт

Бурякові млинці на ряжанці
- 2 склянки пшеничного борошна
- 2 ст. ложки цукру
- 50 мл ряжанки ТМ Щедрик
- 1 ч. ложку солі
- 1,5 склянки молока ТМ Щедрик
- 1 яйце
- 200 г буряка
- 50 мл олії.
Приготування
Буряк відваріть і підпечіть до готовності, нашинкуйте шматочками. Тоді разом із молоком подрібніть у блендері. Додайте у суміш яйце і ряжанку, сіль, цукор і борошно. Гарно вимішайте і дайте постояти масі близько 30 хвилин. Смажте на середньому вогні з обох сторін на пательні, змащеній олією.
Інші рецепти

«Човники» з огірків
Детальніше
Торт «Медовий» від бухгалтера ТОВ ТВП Агропереробка Тетяни Нікончук
Детальніше
Салат з альбумінним сиром «Надуги» та редисом
Детальніше
Окрошка
Детальніше