Бурякові млинці на ряжанці

Бурякові млинці на ряжанці

  • 2 склянки пшеничного борошна
  • 2 ст. ложки цукру
  • 50 мл ряжанки ТМ Щедрик
  • 1 ч. ложку солі
  • 1,5 склянки молока ТМ Щедрик
  • 1 яйце
  • 200 г буряка
  • 50 мл олії.

Приготування

Буряк відваріть і підпечіть до готовності, нашинкуйте шматочками. Тоді разом із молоком подрібніть у блендері. Додайте у суміш яйце, ряжанку, сіль, цукор і борошно. Гарно вимішайте і дайте постояти масі близько 30 хвилин. Смажте на середньому вогні з обох сторін на сковороді, змащеній олією.

Замовте дзвінок