Твій ідеальний рецепт

Суфле з риби кінг-кліп

Суфле з риби кінг-кліп

  • 250 г риби кінг-кліп (можна купити у нас)
  • 50 г болгарського перцю
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 100 г Моцарели ТМ Щедрик
  • 1 ст. л. сметани 15% ТМ Щедрик
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. підсоленого масла ТМ Щедрик

Приготування

Рибу помийте, почистіть та відділіть філе. Цибулю наріжте, поперчіть і тушкуйте у сковороді з підсоленим маслом та 2-3 ст. л. води. Вийміть масу шумівкою та охолодіть.

Завчасно розігрійте духовку. В охоловшу рибно-цибулеву суміш додайте жовтки, сметану, борошно і все ретельно перемішайте у блендері. На дрібній тертці натріть Моцарелу, перець наріжте кубиками. Білки збийте до крутих піків (консистенція, що не розтікається). У рибну масу додайте перець, Моцарелу та перемішайте.

Тоді вводьте білки, акуратно перемішуючи все ложкою способом – «зверху – вниз», щоб білки не осіли. Розкладіть тісто по формочках, заповнюючи кожну не більше, ніж на половину. Ставте у розігріту духовку і випікайте близько 20-30 хвилин. Готовність суфле перевірте зубочисткою.

Інші рецепти

Курячі стегенця в томатно-перцевому соусі

Детальніше 

Рулетики з сиром і журавлиною

Детальніше 

Сирний суп з білим вином

Детальніше 

Сирник «Щедрик»

Детальніше 

Баклажанно-томатна запіканка із сирним соусом

Детальніше 

Замовте дзвінок