Твій ідеальний рецепт
Стейк у кленовому сиропі з журавлиновим соусом
- 400 г телятини
- 2 ст. л. кленового сиропу ТМ Щедрик
- 100 г сметани ТМ Щедрик
- спеції: барбарис цілий – 7-9 зерняток; коріандр мелений – 0,5 ч. л.; перець чорний – щіпка; паприка, сіль за смаком
- журавлиновий соус ТМ Щедрик для подачі
- мариновані помідори ТМ Щедрик для подачі
Приготування
Стейки покладіть в тарілку, натріть сметаною, залийте кленовим сиропом та залиште маринуватися на пів години у холодильнику. Після того натріть спеціями, та покладіть на гарячу сковорідку-гриль смажитися (якщо немає сковорідки-гриль, підійде звичайна чавунна). Смажте 4-5 хвилин з обох боків, поливаючи маринадом. Коли стейки будуть готові, викладіть на тарілку, полийте журавлиновим соусом.
Подавайте разом із маринованими помідорами. Смачного!