Стейк у кленовому сиропі  з журавлиновим соусом

Стейк у кленовому сиропі з журавлиновим соусом

  • 400 г телятини
  • 2 ст. л. кленового сиропу ТМ Щедрик
  • 100 г сметани ТМ Щедрик
  • спеції: барбарис цілий – 7-9 зерняток; коріандр мелений – 0,5 ч. л.; перець чорний – щіпка; паприка, сіль за смаком
  • журавлиновий соус ТМ Щедрик для подачі
  • мариновані помідори ТМ Щедрик для подачі

Приготування

Стейки покладіть в тарілку, натріть сметаною, залийте кленовим сиропом та залиште маринуватися на пів години у холодильнику. Після того натріть спеціями, та покладіть на гарячу сковорідку-гриль смажитися (якщо немає сковорідки-гриль, підійде звичайна чавунна). Смажте 4-5 хвилин з обох боків, поливаючи маринадом. Коли стейки будуть готові, викладіть на тарілку, полийте журавлиновим соусом.

Подавайте разом із маринованими помідорами. Смачного!

Замовте дзвінок