Твій ідеальний рецепт

Стейк у кленовому сиропі  з журавлиновим соусом

Стейк у кленовому сиропі з журавлиновим соусом

  • 400 г телятини
  • 2 ст. л. кленового сиропу ТМ Щедрик
  • 100 г сметани ТМ Щедрик
  • спеції: барбарис цілий – 7-9 зерняток; коріандр мелений – 0,5 ч. л.; перець чорний – щіпка; паприка, сіль за смаком
  • журавлиновий соус ТМ Щедрик для подачі
  • мариновані помідори ТМ Щедрик для подачі

Приготування

Стейки покладіть в тарілку, натріть сметаною, залийте кленовим сиропом та залиште маринуватися на півгодини у холодильнику. Після того натріть спеціями, та покладіть на гарячу сковорідку-гриль смажитися (якщо немає сковорідки-гриль, підійде звичайна чавунна). Смажте 4-5 хвилин з обох боків, поливаючи

маринадом. Коли стейки готові, викладіть на тарілку, полийте журавлиновим соусом.

Подавайте разом із маринованими помідорами. Смачного!

Інші рецепти

Моркв’яні оладки

Детальніше 

Творожний торт без випічки за авторським рецептом директора з розвитку - Марії Рудомської

Детальніше 

Піца «Маргарита» з двома видами сиру

Детальніше 

Торт «Сметанник»

Детальніше 

Риба в горщиках

Детальніше 

Замовте дзвінок