Твій ідеальний рецепт

Рулет із шпинату і крем-сиру

Рулет із шпинату і крем-сиру

  • пучок шпинату (приблизно 400 г)
  • 300 г «Надуг» ТМ Щедрик
  • 150 г сиркової маси ТМ Щедрик із весняною зеленню
  • 30 г грецьких горіхів
  • 3 ст. ложки пшеничного борошна
  • прянощі за смаком (рекомендуємо мускатний горіх і кумін)
  • сіль
  • в'ялені томати

Приготування

Попередньо розігрійте духовку до 180-200'С. Шпинат протягом 5 хвилин готуйте на пару, коли остигне, подрібніть у блендері. Змішайте з прянощами, сіллю, половиною «Надуг» і борошном. Рівномірно викладіть шпинатну суміш на застелене пергаментом деко, випікайте протягом 20 хв, тоді дістаньте і дайте охолонути. З'єднайте другу половину «Надуг», подрібнену зелень, сиркову масу та горіхи, вимішайте. Начинку розприділіть по шпинатному коржу, викладіть тоненькі пласти в'ялених томатів і загорніть рулет. Відправте в холодильник на кілька годин.Перед подачею наріжте гострим ножем.

Інші рецепти

Соуси на основі салатного йогурту ТМ Щедрик

Детальніше 

Традиційний рецепт пасок від сім’ї Рудомських

Детальніше 

«Краннач» за шотландським рецептом

Детальніше 

Чакапулі із соусом «Слива зі спеціями»

Детальніше 

Дієтична куряча грудинка

Детальніше 

Замовте дзвінок