Твій ідеальний рецепт

Рулет із шпинату і крем-сиру

Рулет із шпинату і крем-сиру

  • пучок шпинату (приблизно 400 г)
  • 300 г «Надуг» ТМ Щедрик
  • 150 г сиркової маси ТМ Щедрик із весняною зеленню
  • 30 г грецьких горіхів
  • 3 ст. ложки пшеничного борошна
  • прянощі за смаком (рекомендуємо мускатний горіх і кумін)
  • сіль
  • в'ялені томати

Приготування

Попередньо розігрійте духовку до 180-200'С. Шпинат протягом 5 хвилин готуйте на пару, коли остигне, подрібніть у блендері. Змішайте з прянощами, сіллю, половиною «Надуг» і борошном. Рівномірно викладіть шпинатну суміш на застелене пергаментом деко, випікайте протягом 20 хв, тоді дістаньте і дайте охолонути. З'єднайте другу половину «Надуг», подрібнену зелень, сиркову масу та горіхи, вимішайте. Начинку розприділіть по шпинатному коржу, викладіть тоненькі пласти в'ялених томатів і загорніть рулет. Відправте в холодильник на кілька годин.Перед подачею наріжте гострим ножем.

Інші рецепти

Лимонний семіфредо

Детальніше 

«Краннач» за шотландським рецептом

Детальніше 

Сирна паска з сухофруктами

Детальніше 

Домашні іриски

Детальніше 

Моркв'яні міні-бургери

Детальніше 

Замовте дзвінок