Твій ідеальний рецепт

Рулет із шпинату і крем-сиру

Рулет із шпинату і крем-сиру

  • пучок шпинату (приблизно 400 г)
  • 300 г «Надуг» ТМ Щедрик
  • 150 г сиркової маси ТМ Щедрик із весняною зеленню
  • 30 г грецьких горіхів
  • 3 ст. ложки пшеничного борошна
  • прянощі за смаком (рекомендуємо мускатний горіх і кумін)
  • сіль
  • в'ялені томати

Приготування

Попередньо розігрійте духовку до 180-200'С. Шпинат протягом 5 хвилин готуйте на пару, коли остигне, подрібніть у блендері. Змішайте з прянощами, сіллю, половиною «Надуг» і борошном. Рівномірно викладіть шпинатну суміш на застелене пергаментом деко, випікайте протягом 20 хв, тоді дістаньте і дайте охолонути. З'єднайте другу половину «Надуг», подрібнену зелень, сиркову масу та горіхи, вимішайте. Начинку розприділіть по шпинатному коржу, викладіть тоненькі пласти в'ялених томатів і загорніть рулет. Відправте в холодильник на кілька годин.Перед подачею наріжте гострим ножем.

Інші рецепти

Традиційна молдавська та румунська страва Плацинда

Детальніше 

Корисний домашній бургер з орієнтовним КБЖВ на 100 г 137/13/5/9

Детальніше 

Еклери з вершково-творожним кремом

Детальніше 

Балканський соус із бринзою

Детальніше 

Грецький пиріг зі шпинатом «Спанакопіта»

Детальніше 

Замовте дзвінок