Твій ідеальний рецепт

Суп Вішисуаз

Суп Вішисуаз

  • 500 г цибулі порей
  • 500 г картоплі
  • 1 головка цибулі
  • 50 г зеленої цибулі
  • 200 мл вершків 35% ТМ Щедрик
  • 1 л курячого бульйону
  • 100 г масла ТМ Щедрик
  • сіль та перець за смаком

Приготування

Розтопіть масло в глибокій каструлі, додайте мілко нашинковану ріпчасту цибулю і обсмажте до м’якості.

Додайте так само нашинковану цибулю-порей, обсмажте, тоді очищену картоплю дрібними кубиками і бульйон. Доведіть до кипіння, посоліть, поперчіть і варіть на повільному вогні півгодини.

Готовий суп збийте в блендері з холодними вершками до стану пюре. Дайте охолонути. Подавайте, посипавши дрібно нашинкованою зеленою цибулею.

До речі, за французькою традицією Вішисуаз подають із салатом з дрібно нашинкованих огірків із зеленою цибулею та сметаною.

Інші рецепти

Торт «Медовий» від бухгалтера ТОВ ТВП Агропереробка Тетяни Нікончук

Детальніше 

Салат з моцареллою і апельсином

Детальніше 

Творожний торт без випічки за авторським рецептом директора з розвитку - Марії Рудомської

Детальніше 

Медальйони зі свинини з соусом «Вишня з перцем»

Детальніше 

Каре з телятини

Детальніше 

Замовте дзвінок