Твій ідеальний рецепт

Суп Вішисуаз

Суп Вішисуаз

  • 500 г цибулі порей
  • 500 г картоплі
  • 1 головка цибулі
  • 50 г зеленої цибулі
  • 200 мл вершків 35% ТМ Щедрик
  • 1 л курячого бульйону
  • 100 г масла ТМ Щедрик
  • сіль та перець за смаком

Приготування

Розтопіть масло в глибокій каструлі, додайте мілко нашинковану ріпчасту цибулю і обсмажте до м’якості.

Додайте так само нашинковану цибулю-порей, обсмажте, тоді очищену картоплю дрібними кубиками і бульйон. Доведіть до кипіння, посоліть, поперчіть і варіть на повільному вогні півгодини.

Готовий суп збийте в блендері з холодними вершками до стану пюре. Дайте охолонути. Подавайте, посипавши дрібно нашинкованою зеленою цибулею.

До речі, за французькою традицією Вішисуаз подають із салатом з дрібно нашинкованих огірків із зеленою цибулею та сметаною.

Інші рецепти

Французькі млинці «Сюзетт» від рівнянки Галини Ткач

Детальніше 

Грецький пиріг зі шпинатом «Спанакопіта»

Детальніше 

Пікантний сирний соус

Детальніше 

Бурякові млинці на ряжанці

Детальніше 

Салат з груші та панчети

Детальніше 

Замовте дзвінок