Твій ідеальний рецепт

Сливовий коблер

Сливовий коблер

Для начинки:

  • 300 г слив
  • 2 невеликих яблука
  • 1/3 склянки цукру
  • 1 ст. л. крохмалю

Для тіста:

  • 1 склянка борошна
  • 1 склянка цукру
  • 60 г дуже холодного вершкового масла ТМ Щедрик
  • ¾ склянки кефіру ТМ Щедрик
  • щіпка соди
  • 1 ч. л. розпушувача
  • жменя горіхів за смаком для прикраси

Приготування

Борошно, розпушувач та соду просійте через сито, додайте сіль і цукор, добре змішайте сухі інгредієнти. Далі додайте вершкове масло, попередньо нарізане на невеличкі шматочки. Руками розітріть тісто в крихту. Влийте кефір і замісіть тісто, за консистенцією воно має бути схожим на тісто для оладок. Підготуйте начинку, для цього вимийте яблука, очистіть від серединки і нашинкуйте на невеличкі шматочки і покладіть до форми для випікання, змащену вершковим маслом. Потім помийте сливи, видаліть кісточки і наріжте продовгуватими дольками, теж покладіть до форми. Фрукти посипте цукром і крохмалем і прямо у формі перемішайте, а зверху вилийте тісто. Зверху посипте горіхами і випікайте пиріг при 180 градусах 40-45 хв.

Інші рецепти

Дієтичний рецепт хачапурі

Детальніше 

Закуска «Ялинкові кульки»

Детальніше 

Канапки з солоною сирковою масою

Детальніше 

Суп Вішисуаз

Детальніше 

Мішечки з листкового тіста з маринованою Моцарелою із грецьким соусом «Цацики»

Детальніше 

Замовте дзвінок