Твій ідеальний рецепт

Швидкі фаршировані перці

Швидкі фаршировані перці

  • 2 болгарських перці (червоний і жовтий)
  • 2 пачки солоної сиркової маси ТМ Щедрик
  • на вибір (рекомендуємо часник і кріп або весняна зелень)
  • зелень за смаком (свіженька в «Гастрономічній подорожі» в наявності).

Приготування

Верхи перців відріжте, викладіть ложкою туди вміст однієї пачки сиркової маси, залиште на одну годину в холодильнику.

Перед подачею розріжте на товстенькі кільця. Смакуйте з кропом, петрушкою, руколою чи шпинатом.

Інші рецепти

Пиріг «Крихта»

Детальніше 

Шашлик в томатно-йогуртовому маринаді

Детальніше 

Торт «Сметанник»

Детальніше 

Пиріжки з вершками та Рікотою

Детальніше 

Млинцевий торт зі згущеним молоком і курагою

Детальніше 

Замовте дзвінок