Твій ідеальний рецепт

Швидкі фаршировані перці

Швидкі фаршировані перці

  • 2 болгарських перці (червоний і жовтий)
  • 2 пачки солоної сиркової маси ТМ Щедрик
  • на вибір (рекомендуємо часник і кріп або весняна зелень)
  • зелень за смаком (свіженька в «Гастрономічній подорожі» в наявності).

Приготування

Верхи перців відріжте, викладіть ложкою туди вміст однієї пачки сиркової маси, залиште на одну годину в холодильнику.

Перед подачею розріжте на товстенькі кільця. Смакуйте з кропом, петрушкою, руколою чи шпинатом.

Інші рецепти

Моркв'яні міні-бургери

Детальніше 

Творожний торт без випічки

Детальніше 

Гречані млинці з шинкою та напівтвердим сиром

Детальніше 

Суп Вішисуаз

Детальніше 

Авторський рецепт гарбузової каші від Марії Рудомської

Детальніше 

Замовте дзвінок