Твій ідеальний рецепт

Швидкі фаршировані перці

Швидкі фаршировані перці

  • 2 болгарських перці (червоний і жовтий)
  • 2 пачки солоної сиркової маси ТМ Щедрик
  • на вибір (рекомендуємо часник і кріп або весняна зелень)
  • зелень за смаком (свіженька в «Гастрономічній подорожі» в наявності).

Приготування

Верхи перців відріжте, викладіть ложкою туди вміст однієї пачки сиркової маси, залиште на одну годину в холодильнику.

Перед подачею розріжте на товстенькі кільця. Смакуйте з кропом, петрушкою, руколою чи шпинатом.

Інші рецепти

Салат з копченою куркою «Зимовий вечір»

Детальніше 

Вершковий соус до пасти, піци, риби та запечених овочів

Детальніше 

Сендвіч з куркою

Детальніше 

Домашня начинка із «Надуг»

Детальніше 

Гарбузовий мус з прянощами

Детальніше 

Замовте дзвінок