Твій ідеальний рецепт

Швидкі фаршировані перці

Швидкі фаршировані перці

  • 2 болгарських перці (червоний і жовтий)
  • 2 пачки солоної сиркової маси ТМ Щедрик
  • на вибір (рекомендуємо часник і кріп або весняна зелень)
  • зелень за смаком (свіженька в «Гастрономічній подорожі» в наявності).

Приготування

Верхи перців відріжте, викладіть ложкою туди вміст однієї пачки сиркової маси, залиште на одну годину в холодильнику.

Перед подачею розріжте на товстенькі кільця. Смакуйте з кропом, петрушкою, руколою чи шпинатом.

Інші рецепти

Пиріг з творожною начинкою

Детальніше 

Балканський соус із бринзою

Детальніше 

Салат з моцареллою і апельсином

Детальніше 

Риба в горщиках

Детальніше 

Стейк у кленовому сиропі з журавлиновим соусом

Детальніше 

Замовте дзвінок