Твій ідеальний рецепт

Оселедець по-польськи

Оселедець по-польськи

  • 1 кг оселедцю
  • 200 г салатного йогурту ТМ Щедрик
  • 200 г сметани ТМ Щедрик
  • 3-4 шт. консервованих огірків ТМ Щедрик
  • 1 цибулина
  • 1 яблуко
  • укроп
  • чорний перець (за смаком).

Приготування

Для початку підготуйте всі інгредієнти, оселедець ретельно помийте, очистіть (по-максимуму від кісточок), наріжте зелень. В глибоку миску викладіть йогурт, сметану, зелень і перець, гарно перемішайте. За бажанням, можна додати ще чайну ложку гірчиці, для пікантності. Яблуко очистіть від шкірки та наріжте невеличкими кубиками, також наріжте огірки і цибулю. Яблуко і овочі додайте до соусу і добре змішайте. Філе оселедця наріжте шматочками, помістіть у соус, змішайте і відправте холодильник на декілька годин.

Інші рецепти

Фруктові тако

Детальніше 

Паска «Царська» заварна

Детальніше 

Торт з вафлі від директора з розвитку ТМ Щедрик Марії Рудомської-Воронцової

Детальніше 

Гратен Дофінуа

Детальніше 

Печиво «Серця»

Детальніше 

Замовте дзвінок