Твій ідеальний рецепт

Салат із тунцем та бринзою

Салат із тунцем та бринзою

  • 150 г консервованого тунця
  • 200 г бринзи ТМ Щедрик
  • два стиглих авокадо
  • 6 перепелиних яєць

Соус:

  • 150 мл оливкової олії
  • 100 мл бальзамічного оцту
  • 1 біла салатна цибулина
  • 2 ст. л. вершків 35% ТМ Щедрик
  • 1 ч. л. діжонської гірчиці
  • 1 ч. л. спецій (сухих салатних трав)
  • сіль, білий мелений перець

Приготування

Відваріть перепелині яйця (достатньо буде 1 хвилини), почистіть та поріжте на половинки. Авокадо очистіть від шкірочки, а м’якоть наріжте кубиками. Бринзу також наріжте кубиками. Тунець змішайте з іншими інгредієнтами.

Тепер приготуйте соус: добре перемішайте трави з бальзамічним оцтом, сіллю та перцем, дуже дрібно наріжте цибулю, додайте в соус, покладіть гірчицю, ретельно все перемішайте.

Додайте в соус вершки та перемішайте віночком до однорідності. Заправте соусом салат і смакуйте!

Інші рецепти

Французький рататуй з двома видами сиру

Детальніше 

Гарбузовий мус з прянощами

Детальніше 

Риба в горщиках

Детальніше 

Польське печиво-пиріг «Мазурка»

Детальніше 

Замовте дзвінок