Твій ідеальний рецепт

Салат з фетою і печеними овочами

Салат з фетою і печеними овочами

  • 100 г фети ТМ Щедрик
  • 2 невеликих буряка
  • 2 моркви
  • жменя волоських горіхів
  • соус «Лимон з базиліком» ТМ Щедрик
  • 4 столових ложки оливкової олії
  • сіль, чорний мелений перець за смаком
  • Приготування

    Духовку розігрійте до 200 ° С. Почистіть буряк і моркву, наріжте їх кубиками. Змастіть деко оливковою олією, викладіть овочі, полийте ложкою олії і запікайте 15 хвилин. Горіхи обсмажте на сухій сковороді і роздробіть. Фету наріжте кубиками. Перемішайте компоненти. Полийте салат соусом «Лимон з базиліком», посоліть і поперчіть за смаком.

    Інші рецепти

    Паста «алла норма»

    Детальніше 

    Дієтичні творожно-вівсяні млинці

    Детальніше 

    Смачний крем для «Наполеону»

    Детальніше 

    Бургер з яловичиною

    Детальніше 

    Морквяний торт

    Детальніше 

    Замовте дзвінок