Твій ідеальний рецепт

Салат з фетою і печеними овочами

Салат з фетою і печеними овочами

  • 100 г фети ТМ Щедрик
  • 2 невеликих буряка
  • 2 моркви
  • жменя волоських горіхів
  • соус «Лимон з базиліком» ТМ Щедрик
  • 4 столових ложки оливкової олії
  • сіль, чорний мелений перець за смаком
  • Приготування

    Духовку розігрійте до 200 ° С. Почистіть буряк і моркву, наріжте їх кубиками. Змастіть деко оливковою олією, викладіть овочі, полийте ложкою олії і запікайте 15 хвилин. Горіхи обсмажте на сухій сковороді і роздробіть. Фету наріжте кубиками. Перемішайте компоненти. Полийте салат соусом «Лимон з базиліком», посоліть і поперчіть за смаком.

    Інші рецепти

    Риба в горщиках

    Детальніше 

    Торт «П'яна вишня»

    Детальніше 

    Цибулевий пиріг від рівнянки Галини Ткач

    Детальніше 

    Каре з телятини

    Детальніше 

    Салат з альбумінним сиром «Надуги» та редисом

    Детальніше 

    Замовте дзвінок