Твій ідеальний рецепт

Салат «М’ясний» з хурмою

Салат «М’ясний» з хурмою

  • 150 г сиру ТМ Щедрик «Рівненський» або рулету із м’ясною начинкою
  • 100 г шинки
  • 1 хурма
  • півголовки салату айсберг чи ромен
  • ч. ложка гірчиці
  • ч. ложка меду
  • ч. ложка бальзамічного оцету
  • 100 г салатного йогурта ТМ Щедрик
  • Сіль, перець, лимонний сік (за смаком)

Приготування

Сир та шинку нашинкуйте кубиками, а хурму тоненькими скибочками. Руками порвіть салату айсберг чи ромен. Для заправки збийте гірчицю, мед, і бальзамічний оцет до однорідного стану. Змішайте соус з салатним йогуртом, посоліть, поперчіть, полийте лимонним соком і тоді гарно вимішайте з інгредієнтами салату. Все гарно вимішайте, а при подачі посипте нашинкованою петрушкою.

Інші рецепти

Каре з телятини

Детальніше 

Вершкове різотто з куркою, овочами і сиром

Детальніше 

Болгарський кисломолочний суп «Таратор»

Детальніше 

Домашній карамельний лікер

Детальніше 

Суп Вішисуаз

Детальніше 

Замовте дзвінок