Твій ідеальний рецепт

Салат з груші та панчети

Салат з груші та панчети

  • 150 г сиру Рікота ТМ Щедрик
  • 5 шматочків панчети (італійський різновид бекону, можна замінити прошуто чи хамоном)
  • 4 склянки руколи
  • 2 груші.

Приготування

Для заправки: білий винний оцет та мед по 1 столовій ложці, чайна ложка соку лимону, 4 столових ложки оливкової олії, по щіпці морської солі та перцю.
Розігрійте одну столову ложку олії і обсмажте у ній панчету протягом 5 хвилин. Викладіть на паперовий рушник, дайте стікти жиру і поріжте на маленькі шматочки. Груші розріжте навпіл, почистіть і поріжте на невеличкі шматочки. Руколу залийте заправкою, викладіть фрукт, м’ясо і посипте невеличкими шматочками рікоти. Посоліть та поперчіть за смаком.

Інші рецепти

Болгарський кисломолочний суп «Таратор»

Детальніше 

Суп Вішисуаз

Детальніше 

Домашній хліб

Детальніше 

Гратен Дофінуа

Детальніше 

Французькі млинці «Сюзетт» від рівнянки Галини Ткач

Детальніше 

Замовте дзвінок