Твій ідеальний рецепт

Салат з груші та панчети

Салат з груші та панчети

  • 150 г сиру Рікота ТМ Щедрик
  • 5 шматочків панчети (італійський різновид бекону, можна замінити прошуто чи хамоном)
  • 4 склянки руколи
  • 2 груші.

Приготування

Для заправки: білий винний оцет та мед по 1 столовій ложці, чайна ложка соку лимону, 4 столових ложки оливкової олії, по щіпці морської солі та перцю.
Розігрійте одну столову ложку олії і обсмажте у ній панчету протягом 5 хвилин. Викладіть на паперовий рушник, дайте стікти жиру і поріжте на маленькі шматочки. Груші розріжте навпіл, почистіть і поріжте на невеличкі шматочки. Руколу залийте заправкою, викладіть фрукт, м’ясо і посипте невеличкими шматочками рікоти. Посоліть та поперчіть за смаком.

Інші рецепти

Кіноа з овочами і соусом «Томат з базиліком»

Детальніше 

Традиційна молдавська та румунська страва Плацинда

Детальніше 

Овочевий рол із сиром

Детальніше 

Корисний домашній бургер з орієнтовним КБЖВ на 100 г 137/13/5/9

Детальніше 

Корисний «зимовий» салат

Детальніше 

Замовте дзвінок