Твій ідеальний рецепт

Салат з язика

Салат з язика

для салату:

  • 1 відварений телячий язик
  • 1 відварна морква
  • 3 столових ложки моркви по-корейськи
  • 1 банка консервованого горошку
  • 4-5 маринованих огірків ТМ Щедрик
  • 1 цибулина
  • сіль
  • оцет
  • чорний перець
  • для заправки:

  • 5 ст.л. салатного йогурту ТМ Щедрик
  • 1 ст.л. соусу «Томат з часником» ТМ Щедрик
  • 1,5 ст.л. соєвого соусу
  • Приготування

    Цибулю наріжте тонкими півкільцями, залийте 0,5 склянкою окропу, влийте пару ложок оцту, відставте. Язик, відварену моркву і огірки наріжте тонкою соломкою, змішайте з морквою по-корейськи. Цибулю відіжміть від рідини, додайте до інших компонентів салату, посоліть і поперчіть. Для заправки ретельно змішайте йогурт, томатний соус та соєвий. Всі компоненти перемішайте, заправте салат приготованим соусом.

    Інші рецепти

    Окрошка

    Детальніше 

    Цибулевий пиріг від рівнянки Галини Ткач

    Детальніше 

    Салат з альбумінним сиром «Надуги» та редисом

    Детальніше 

    Творожний торт без випічки за авторським рецептом директора з розвитку - Марії Рудомської

    Детальніше 

    Яблучний тарт з вареним згущеним молоком

    Детальніше 

    Замовте дзвінок