Твій ідеальний рецепт

Риба зі сметаною та соусом  «Лимон з базиліком»

Риба зі сметаною та соусом «Лимон з базиліком»

  • 2 рибини (рекомендуємо скумбрію. Вона виходить особливо соковитою, ніжною і дуже ароматною)
  • 80 г сметани 15% ТМ Щедрик
  • 200 г соусу «Лимон з базиліком» ТМ Щедрик (Новинка!)
  • 100 г шпинату
  • 0,5 ч. л. солі
  • 1 щіпка чорного перцю
  • підсолене масло ТМ Щедрик для змазування форм

Приготування

Промийте рибу, вийміть нутрощі так, щоб не лишилося чорних плівок всередині, інакше буде гірчити.

Шпинат подрібніть, змішайте зі сметаною, сіллю та перцем. За бажанням можете додати інші спеції. Натріть рибу зсередини шпинатно-сметанною сумішшю, а зверху рибу намажте соусом «Лимон з базиліком».

Тепер підсоленим маслом змажте форму для випікання і перекладіть туди рибу.

Готуйте близько півгодини при 180 градусах. Особливістю страви є те, що її можна подавати не лише в гарячому, але і в холодному вигляді.

Інші рецепти

Гречані млинці з шинкою та напівтвердим сиром

Детальніше 

Йогуртове суфле з помаранчевими фруктами (по авторському рецепту Марії Рудомської)

Детальніше 

Баклажанно-томатна запіканка із сирним соусом

Детальніше 

Торт «Снігове рафаелло»

Детальніше 

Домашні іриски

Детальніше 

Замовте дзвінок