Твій ідеальний рецепт

Риба з овочами в томатному соусі

Риба з овочами в томатному соусі

  • 500-600 г риби за смаком (рекомендуємо білу морську)
  • 1 пляшка томатного соку ТМ Щедрик
  • 3 зубчики часнику
  • 2 морковки
  • 3 цибулини
  • 2 столових ложки яблучного оцту
  • сіль, перець за смаком
  • 3-4 лаврових листочка
  • фета або бринза ТМ Щедрик для подачі

Приготування

Рибу поріжте на порційні шматки. Натріть невеликою кількістю солі та перцю, відкладіть. Цибулю дрібно поріжте, моркву натріть на крупній тертці, або поріжте тоненькою соломкою, часник роздавіть і поріжте. Влийте яблучний оцет, посоліть та поперчіть.

Рибу викладіть в глибоку форму для запікання, покрийте овочевою сумішшю, додайте лавровий листок і залийте соком. Випікайте в добре розігрітій до 220 °С духовці протягом 30-40 хв або готуйте в мультиварці. При подачі посипте подрібненою фетою або бринзою.

Інші рецепти

Канапки з солоною сирковою масою

Детальніше 

Торт з вафлі від директора з розвитку ТМ Щедрик Марії Рудомської-Воронцової

Детальніше 

Печінкові млинці з бринзою

Детальніше 

Тарт "Татен"

Детальніше 

Бринза: Пряний, Середземноморський рецепт

Детальніше 

Замовте дзвінок