Твій ідеальний рецепт

Риба в горщиках

Риба в горщиках

  • 0,5 кг філе тріски
  • 1 цибулина
  • 50 г підсоленого підсирного масла ТМ Щедрик
  • сіль, чорний мелений перець
  • 2-3 ст. л. сухого білого вина;
  • для соусу

  • 500 г печериць
  • 1 ст. л. підсоленого підсирного масла ТМ Щедрик
  • сіль, чорний мелений перець
  • 100 г вершків 35% ТМ Щедрик
  • для пюре:

  • 4 картоплини
  • 1 жовток
  • 50 г Вершків 10% ТМ Щедрик
  • 80 г тертого сиру Моцарела ТМ Щедрик
  • сіль, чорний мелений перець
  • Приготування

    Відваріть картоплю для пюре. Наріжте філе шматочками, посоліть і поперчіть. На сковороді у підсирному маслі ТМ Щедрик обсмажте з двох сторін дрібно нарізану цибулю з рибою, накривши кришкою. Додайте вино і дайте йому випаруватися. На іншій сковороді зтушіть в маслі вимиті і порізані скибочками гриби до готовності. Залийте вершками і готуйте, помішуючи, поки соус не загусне. Посоліть і поперчіть. Приготуйте пюре, розім'явши картоплю з вершками, жовтком і тертим сиром. У горщики викладіть рибу, накрийте грибним соусом, верху викладіть пюре. Запікайте при температурі 200’С 20 хвилин.

    Інші рецепти

    Кебаб у лаваші з томатно-медовим соусом

    Детальніше 

    Крем-брюле на вершках 35% ТМ Щедрик

    Детальніше 

    Риба з овочами в томатному соусі

    Детальніше 

    Солоні млинці з кропом, сиром та часником

    Детальніше 

    Салат із тунцем та бринзою

    Детальніше 

    Замовте дзвінок