Твій ідеальний рецепт

Рулетики з форелі з огірками та солоною сирковою масою

Рулетики з форелі з огірками та солоною сирковою масою

  • 200 г слабосоленої форелі
  • 2 середніх огірка
  • 150 г солоної сиркової маси ТМ Щедрик
  • 100 г сметани ТМ Щедрик

Приготування

Один огірок наріжте тонкими довгими брусочками, а другий – кружальцями. Рибу наріжте тоненькими пластинками. Солону сиркову масу гарненько вимішайте зі сметаною. Змажте цією сумішшю рибу та покладіть всередину огірок, заверніть рулетик. Наріжте його товщиною 2 см. За бажанням з кружельців огірка можете вирізати фігурки ножем чи формочками. На огірок викладіть зверху рулетики. Це ідеальна закуска до святкового столу, яка смакуватиме із сухим шампанським або білим вином.

Смачного!

Інші рецепти

Піца «Маргарита» з двома видами сиру

Детальніше 

Баклажанно-томатна запіканка із сирним соусом

Детальніше 

Рулет із шпинату і крем-сиру

Детальніше 

Соус «Бешамель» із сиром

Детальніше 

Замовте дзвінок