Твій ідеальний рецепт

Різдвяне печиво

Різдвяне печиво

  • 100 г вершкового масла ТМ Щедрик
  • 100 г коричневого цукру
  • 1 куряче яйце
  • 3-4 ст.л. сиропу «Клен» ТМ Щедрик
  • 250 г пшеничного борошна
  • 0,5 ч.л. соди
  • Набір спецій (кількість можна корегувати залежно від Вашого смаку): кориця мелена – 1 ч.л., імбир мелений – 1,5 ч.л., мускатний горіх мелений – щіпка, кардамон мелений – 0,5 ч.л.

Приготування

М’яке вершкове масло кімнатної температури збийте з цукром до утворення пишної пухкої маси. Яйце збийте окремо, додайте сироп, змішайте з масляною масою і гарненько збийте міксером. В окремій мисці змішайте борошно із содою та спеціями. З’єднайте суху та масляну масу і збивайте до утворення однорідного тіста. Готове тісто залиште в холодильнику приблизно на півгодини (з охолодженим легше працювати). Духовку розігрійте до 180–200 градусів. Дістаньте тісто з холодильника і розкатайте на зручній, присипаній борошном поверхні (до 1–1,5 см товщиною). Виріжте улюбленими формочками святкові фігурки. Кожну партію випікайте на пергаменті протягом 7–10 хв. Можна розмалювати печиво глазур’ю, обов’язково разом із дітками.

Інші рецепти

Сирні кльоцки з соусом «Журавлина»

Детальніше 

Яблучний салат з бринзою та апельсиновим топінгом

Детальніше 

Сирник «Щедрик»

Детальніше 

Курячі крильця Баффало

Детальніше 

Замовте дзвінок