Твій ідеальний рецепт

«Пташине молоко»

«Пташине молоко»

  • 1 кг йогурту без наповнювача 3,5% ТМ Щедрик
  • 500 г йогурту салатного 6% ТМ Щедрик
  • пів склянки цукрової пудри
  • плитка чорного шоколаду
  • 4 ст.л. темного какао
  • 1,5 пакетика швидкорозчинного желатину (десь 35 г)
  • сироп «французька ваніль» ТМ Щедрик чи пакетик ванільного цукру

Приготування

Приготуйте гарні склянки, дуже ефектно такий десерт виглядає в бокалах на ніжці. Ретельно розчиніть желатин у теплій воді. Із салатним йогуртом вимішайте какао, цукрову пудру, подрібнений на шматочки шоколад. Візьміть меншу частину желатину (відповідно до пропорцій йогурту 1кг/500г), ретельно вимішайте з готовою йогуртово-шоколадною сумішшю. Розлийте у бокали і поставте в холодильник до застигання. У солодкий йогурт додайте 20 мл сиропу чи ванільний цукор, за бажанням підсолодіть. Тоді вимішайте суміш разом із залишком желатину і розлийте в бокали з готовим шоколадним желе. Можна прикрасити дольками мандарину чи м’ятою.

Замовте дзвінок