Твій ідеальний рецепт
«Пташине молоко»
- 1 кг йогурту без наповнювача 3,5% ТМ Щедрик
- 500 г йогурту салатного 6% ТМ Щедрик
- пів склянки цукрової пудри
- плитка чорного шоколаду
- 4 ст.л. темного какао
- 1,5 пакетика швидкорозчинного желатину (десь 35 г)
- сироп «французька ваніль» ТМ Щедрик чи пакетик ванільного цукру
Приготування
Приготуйте гарні склянки, дуже ефектно такий десерт виглядає в бокалах на ніжці. Ретельно розчиніть желатин у теплій воді. Із салатним йогуртом вимішайте какао, цукрову пудру, подрібнений на шматочки шоколад. Візьміть меншу частину желатину (відповідно до пропорцій йогурту 1кг/500г), ретельно вимішайте з готовою