Твій ідеальний рецепт
Пряний угорський вишневий суп
- 1 кг консервованої або замороженої вишні без кісточок
- 500 мл червоного сухого вина (у версії для діток замініть 500 мл вина та 200 мл води 700 мл води)
- 200 мл води
- 250 г вершків ТМ Щедрик
- 250 г сметани ТМ Щедрик
- 1 склянка цукру
- 1-2 палочки кориці
- 1 ч.л. мигдального екстракту
Приготування
Отож, у велику кастрюлю викладіть вишні, палички кориці, додайте цукор і залийте вином та водою. Довівши масу до кипіння, зменшіть вогонь і залиште варитись ще на 20–30 хв. Зніміть каструлю із вогню і введіть мигдальний екстракт. В окремій посудині добре змішайте половину вершків зі сметаною, потім поступово додайте вершки, що залишились. Ретельн вимішану