Твій ідеальний рецепт

Пряний угорський вишневий суп

Пряний угорський вишневий суп

  • 1 кг консервованої або замороженої вишні без кісточок
  • 500 мл червоного сухого вина (у версії для діток замініть 500 мл вина та 200 мл води 700 мл води)
  • 200 мл води
  • 250 г вершків ТМ Щедрик
  • 250 г сметани ТМ Щедрик
  • 1 склянка цукру
  • 1-2 палочки кориці
  • 1 ч.л. мигдального екстракту

Приготування

Отож, у велику кастрюлю викладіть вишні, палички кориці, додайте цукор і залийте вином та водою. Довівши масу до кипіння, зменшіть вогонь і залиште варитись ще на 20–30 хв. Зніміть каструлю з вогню і введіть мигдальний екстракт. В окремій посудині добре змішайте половину вершків зі сметаною, потім, поступово, додайте вершки, що залишились. Добре вимішану вершково-сметанну масу додайте у вишневий суп. Дайте охолонути і подавайте страву до столу, прикрасивши м’ятою або ж додавши трішки сметани.

Інші рецепти

Моркв'яні міні-бургери

Детальніше 

Бринза: Цікавий, пікантний рецепт із курагою

Детальніше 

Йогуртове суфле з помаранчевими фруктами (по авторському рецепту Марії Рудомської)

Детальніше 

Млинцевий торт зі згущеним молоком і курагою

Детальніше 

Морквяний торт

Детальніше 

Замовте дзвінок