Твій ідеальний рецепт

Корисний домашній бургер з орієнтовним КБЖВ на 100 г 137/13/5/9

Корисний домашній бургер з орієнтовним КБЖВ на 100 г 137/13/5/9

Для булочок:

  • 140 г вівсяного борошна (великий вибір якісного борошна є в нашому магазині)
  • 120 г кефіру ТМ Щедрик
  • 1 яйце
  • 1/2 ч.л. соди, погашеної оцтом
  • спеції (сіль, перець, трави) за смаком

Для котлет:

  • 400 г фаршу з курячого філе
  • 1 яйце
  • 1 цибулина
  • спеції (сіль, перець, трави) за смаком (шукайте аж дві стійки - Ямуни і Любистка в наших магазинах)

Для соусу і начинки:

  • 200 г салатного йогурту 6% ТМ Щедрик
  • 2 ч. л. гірчиці
  • 1 помідор
  • 100 г сиру «Рівненський. Агропереробка» ТМ Щедрик

Приготування

Для булочок змішайте кефір з яєчним білком, додайте соду, спеції, просіяне борошно. Вимішайте тісто, розділіть на 6 частин. Сформуйте булочки, змажте яєчним жовтком і випікайте в розігрітій духовці 30-35 хвилин при 180 °С. Для котлет дрібно пошинкуйте цибулю, додайте в фарш, домішайте яйця, сіль та перець. Смажте на трішки змазаній олією сковорідці з 2 сторін під кришкою. Для соусу просто вимішайте всі інгредієнти, а сир і помідор поріжте скибками-слайсами.

Тепер сформуйте бургер: булочку розріжте на дві частини, змажте соусом, викладіть котлету, помідор, сир, ще раз змажте і накрийте булочкою.

Інші рецепти

Канапки з солоною сирковою масою

Детальніше 

Смачний крем для «Наполеону»

Детальніше 

Сирні кльоцки з соусом «Журавлина»

Детальніше 

Сирний салат з виноградом

Детальніше 

Дерун з гуляшем в соусі «Томат з часником і перцем»

Детальніше 

Замовте дзвінок