Твій ідеальний рецепт

Пиріг з творожною начинкою

Пиріг з творожною начинкою

Для тіста:

  • 2 склянки борошна
  • 150 г альбумінного сиру «Надуги» ТМ Щедрик
  • 2 яйця
  • 3 ст. л. молока ТМ Щедрик
  • 2 ст. л. цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 2 ч. л. розпушувача
  • 2 ст. л. олії
  • сіль за смаком.

Для начинки:

  • 400 г черешні
  • 200 г ванільної сиркової маси ТМ Щедрик
  • 3 яйця
  • 2 ст. л. молока ТМ Щедрик
  • 1 ст. л. манки
  • 3 ст . л. цукру
  • 1 ч. л. кориці
  • 1 ст . л. цукрової пудри

Приготування

Для початку просійте борошно, змішайте його з розпушувачем і щіпкою солі. До творогу додайте яйця, молоко, цукор, ванільний цукор, олію і ретельно змішайте масу. Затім з’єднайте борошно та творог і вимішуйте до утворення пластичного м’якого тіста. Помістіть тісто у харчову плівку і розкатайте пласт товщиною у 5 мм, перемістіть його у попередньо змащену маслом форму для випічки, сформуйте краї майбутнього пирога. Випікайте у добре розігрітій духовці 10 хв. при температурі 180 градусів. Поки корж випікається, приготуйте начинку. Для цього змішайте творог, яйця, манку, молоко, цукор і добре збийте блендером. Черешню ретельно вимийте, просушіть і очистіть від кісточок. Якщо черешня водяниста чи дуже соковита, можна її злегка присипати крохмалом. Ягоди викладіть у форму з коржем, посипте корицею, а зверху залийте творожною начинкою і знову випікайте приблизно 40 хв. при температурі 40 градусів.

Інші рецепти

Картопля, запечена зі сметаною та спеціями

Детальніше 

Гратен Дофінуа

Детальніше 

Грецька страва «Мелідзанес»

Детальніше 

Легкий йогуртовий торт

Детальніше 

Баклажанні рулетики із сирною начинкою

Детальніше 

Замовте дзвінок