Твій ідеальний рецепт

Пиріг з творожною начинкою

Пиріг з творожною начинкою

Для тіста:

  • 2 склянки борошна
  • 150 г альбумінного сиру «Надуги» ТМ Щедрик
  • 2 яйця
  • 3 ст. л. молока ТМ Щедрик
  • 2 ст. л. цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 2 ч. л. розпушувача
  • 2 ст. л. олії
  • сіль за смаком.

Для начинки:

  • 400 г черешні
  • 200 г ванільної сиркової маси ТМ Щедрик
  • 3 яйця
  • 2 ст. л. молока ТМ Щедрик
  • 1 ст. л. манки
  • 3 ст . л. цукру
  • 1 ч. л. кориці
  • 1 ст . л. цукрової пудри

Приготування

Для початку просійте борошно, змішайте його з розпушувачем і щіпкою солі. До творогу додайте яйця, молоко, цукор, ванільний цукор, олію і ретельно змішайте масу. Затім з’єднайте борошно та творог і вимішуйте до утворення пластичного м’якого тіста. Помістіть тісто у харчову плівку і розкатайте пласт товщиною у 5 мм, перемістіть його у попередньо змащену маслом форму для випічки, сформуйте краї майбутнього пирога. Випікайте у добре розігрітій духовці 10 хв. при температурі 180 градусів. Поки корж випікається, приготуйте начинку. Для цього змішайте творог, яйця, манку, молоко, цукор і добре збийте блендером. Черешню ретельно вимийте, просушіть і очистіть від кісточок. Якщо черешня водяниста чи дуже соковита, можна її злегка присипати крохмалом. Ягоди викладіть у форму з коржем, посипте корицею, а зверху залийте творожною начинкою і знову випікайте приблизно 40 хв. при температурі 40 градусів.

Інші рецепти

Суп Вішисуаз

Детальніше 

Хачапурі по-імеретинськи

Детальніше 

Солодкі йогуртові оладки

Детальніше 

Творожний солоний пиріг із сиром

Детальніше 

Теплий гарбузовий салат з фетою 

Детальніше 

Замовте дзвінок