Твій ідеальний рецепт

Пиріг «Крихта»

Пиріг «Крихта»

  • 180 г холодного вершкового масла ТМ Щедрик
  • 400 г борошна
  • півсклянки цукру
  • пакетик розпушувача
  • начинка за смаком

Приготування

Натріть холодне вершкове масло на крупну тірку, змішайте з просіяним борошном, цукром та додайте пакетик розпушувача. Далі руками зробіть із суміші крихту. Це продукти на форму приблизно 24–26 см, для випікання радимо використовувати пергамент. А начинка вже може бути будь-яка: творог, фрукти, ягоди, меренга, мюслі з горіхами, шоколадна паста чи ванільний крем…

Інші рецепти

Паска «Царська» заварна

Детальніше 

Французькі млинці «Сюзетт» від рівнянки Галини Ткач

Детальніше 

Тости з бринзою, беконом і перепелиними яйцями

Детальніше 

Сирний діп «Тірокафтері»

Детальніше 

Торт «Снігове рафаелло»

Детальніше 

Замовте дзвінок