Твій ідеальний рецепт

Піца «Маргарита» з двома видами сиру

Піца «Маргарита» з двома видами сиру

  • 1 ст.л. цукру
  • 250 мл води
  • 7 г сухих дріжджів
  • 350 г італійського борошна напівтвердих сортів
  • 1 ст.л. солі
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 2 зубчики часнику
  • 400 г помідорів (можна консервованих)
  • 2 ст.л. подрібненого базиліку
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • 150 г сиру “Рівненський. Агропереробка” тривалого визрівання
  • 50 г, чи 20 кубиків сиру фета ТМ Щедрик з оливками
  • мелений чорний перець.

Приготування

Дріжджі з цукром покладіть в миску і змішайте з 4 столовими ложками теплої води. Залиште постояти в теплому місці хвилин 15, поки суміш не почне пінитися. Змішайте борошно із сіллю і зробіть отвір в центрі. Додайте 1 ст.л. олії, суміш з дріжджами і воду, що залишиться. Дерев’яною ложкою замісіть тісто. Викладіть на посипаний борошном стіл і місіть протягом 4-5 хвилин. Поверніть тісто в миску, накрийте рушником і залиште хвилин на 30, щоб воно піднялося в 2 рази. Місити тісто ще 2 хвилини, розтягнути його руками, викласти на деко і розрівняти. Товщина його повинна бути не більше 6 мм, так як воно ще підніметься під час запікання. Покладіть нашинковані помідори, розчавлений часник, столову ложку оливкової, сіль та перець за смаком в невелику сковорідку. Протушіть 20 хвилин, поки соус не почне гуснути. Додайте томатну пасту і дайте остигнути. Намажте основу начинкою, посипте натертим сиром тривалого визрівання, тоді викладіть розрізані на двоє кубики фети і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.

Інші рецепти

Запечені мідії із соусом «Калина»

Детальніше 

Яблучний салат з бринзою та апельсиновим топінгом

Детальніше 

Сирник «Іриска»

Детальніше 

Салат «М’ясний» з хурмою

Детальніше 

Замовте дзвінок