Твій ідеальний рецепт
Печиво «Серця»
- 200 г масла ТМ Щедрик
- 350 г борошна пшеничного
- 2 ч. л. розпушувачу
- 3 ст. л. сиропу «Французька ваніль» ТМ Щедрик
- 300 г ягідного наповнювачу «Малина» ТМ Щедрик
- 3 яйця
Приготування
Розм’якле масло змішайте з сиропом «Французька ваніль». Додайте яйця, добре перемішайте і додайте просіяне борошно, з’єднане з розпушувачем. Замісіть тісто, розкачавши його в пласт товщиною 3-4 мм. Виріжте з тіста сердечки – без та з отворами сердечками всередині. Тоді викладіть їх на змазане маслом деко і випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці до золотистого кольору. Коли печиво охолоне, намажте сердечка малиновим наповнювачем, а зверху накрийте тим серцем, що має отвір.
Ваші кохані обов’язково оцінять такий сюрприз на день Святого Валентина ;)