Твій ідеальний рецепт

Печиво «Серця»

Печиво «Серця»

  • 200 г масла ТМ Щедрик
  • 350 г борошна пшеничного
  • 2 ч. л. розпушувачу
  • 3 ст. л. сиропу «Французька ваніль» ТМ Щедрик
  • 300 г ягідного наповнювачу «Малина» ТМ Щедрик
  • 3 яйця

Приготування

Розм’якле масло змішайте з сиропом «Французька ваніль». Додайте яйця, добре перемішайте і додайте просіяне борошно, з’єднане з розпушувачем. Замісіть тісто, розкатавши його в пласт товщиною 3-4 мм. Виріжте з тіста сердечки – прості і з отворами сердечками всередині. Тоді викладіть їх на змазане маслом деко і випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці до золотистого кольору. Коли печиво охолоне, намажте сердечка малиновим наповнювачем, а зверху накрийте тим серцем, що має отвір.

Ваші кохані обов’язково оцінять такий сюрприз на день Святого Валентина ;)

Інші рецепти

Авторський рецепт гарбузової каші від Марії Рудомської

Детальніше 

Овочевий рол із сиром

Детальніше 

Бурякові млинці на ряжанці

Детальніше 

Салат «М’ясний» з хурмою

Детальніше 

Солодкі йогуртові оладки

Детальніше 

Замовте дзвінок