Твій ідеальний рецепт

Паска «Царська» заварна

Паска «Царська» заварна

  • 500 г альбумінного сиру «Надуги»
  • 2-3 яйця
  • 200 г сметани ТМ Щедрик
  • 100 г вершкового масла ТМ Щедрик (кімнатної температури)
  • 100 г цукру
  • 1 ч. л. ванільного цукру, чи екстракту
  • 80 г родзинок
  • 50 г горіхів (на ваш вибір: волоський, мигдаль, кешью, фундук).

Приготування

Для початку промийте родзинки, залийте їх окропом і залиште на 20 хв, злийте воду і просушіть родзинки паперовим рушником. Творог перетріть через сито (або двічі пропустіть через м'ясорубку). Додайте яйця, сметану, цукор, ванільний цукор (чи екстракт) і ретельно вимішайте. Потім додайте нашинковане кубиками вершкове масло і збийте масу за допомогою міксера до пишності і однорідності. Перелийте творожну суміш в каструлю з товстими стінками, поставте на маленький вогонь і готуйте, постійно помішуючи, до закипання. При появі перших ознак кипіння (утворення бульбашок), зніміть каструлю з вогню, поставте у миску з холодною водою (можна додати декілька кубиків льоду у воду) і вимішуйте до повного охолодження. Творожну масу помістіть у холодильник на 1-2 години, так, щоб загустіла. Затім додайте до неї родзинки, подрібнені горіхи і добре вимішайте. Форму для паски застеліть змоченою у воді і складеною вдвічі мерлею і перекладіть туди творожну масу. Краї марлі загніть, а зверху поставте щось важке і помістіть у холодильник на 1-2 доби. Форму поставте у тарілку, щоб з неї могла стікати сироватка. Готову паску акуратно дістаньте, зніміть з неї марлю і поставте на блюдо. Прикрасьте цукатами, сухофруктами, горіхами або ж улюбленим топінгом Щедрик!

Інші рецепти

Соуси на основі салатного йогурту ТМ Щедрик

Детальніше 

Салат з копченою куркою «Зимовий вечір»

Детальніше 

Уха з карасів

Детальніше 

Швидкі фаршировані перці

Детальніше 

Печінкові млинці з бринзою

Детальніше 

Замовте дзвінок