Твій ідеальний рецепт

Паштет з білої фасолі, перця і рікоти

Паштет з білої фасолі, перця і рікоти

  • 430 г білої фасолі “каннеліні”
  • 2 склянки солодкого консервованого перцю
  • 1 зубчик часнику
  • 100 г сиру Рікота ТМ Щедрик
  • пів лимона
  • сіль та перець за смаком.

Приготування

У блендер покладіть фасоль (якщо у вас суха, то заздалегідь відварену), перці, рікоту, подрібнений часник і вичавлений сік лимону. Посоліть і поперчіть за смаком і все гарно подрібніть до однорідного стану пюре. Подавайте з хрустким хлібом, пітою, чи крекерами.

Інші рецепти

Теплий гарбузовий салат з фетою 

Детальніше 

Паста «алла норма»

Детальніше 

Макаронна запіканка з м’ясним фаршем

Детальніше 

Бургер з яловичиною

Детальніше 

Рулетики з сиром і журавлиною

Детальніше 

Замовте дзвінок