Твій ідеальний рецепт

Окрошка на заквасці

Окрошка на заквасці

  • 2 зварених курячих яйця
  • 200 г редису
  • 200 г огірків
  • кілька маринованих огірків ТМ Щедрик
  • 2 пакети Закваски 1% ТМ Щедрик
  • пучок зеленої цибулі за бажанням
  • кріп, петрушка,
  • сіль та перець за смаком

Приготування

Яйця, редиску і огірки (свіжі і мариновані) пошинкуйте на бажані шматочки. Перемішайте. Частину цибулі подрібніть ножем і розітріть з сіллю, додайте до нашинкованих інгредієнтів.

Залийте Закваскою і дайте настоятися. Перед подачею додайте подрібнену зелень і за бажанням сметану.

Інші рецепти

Різдвяний «Штоллен»

Детальніше 

Вершковий соус до пасти, піци, риби та запечених овочів

Детальніше 

Торт від рівнянки Ірени Слути

Детальніше 

Йогуртове суфле з помаранчевими фруктами (по авторському рецепту Марії Рудомської)

Детальніше 

Балканський соус із бринзою

Детальніше 

Замовте дзвінок