Твій ідеальний рецепт

Окрошка на заквасці

Окрошка на заквасці

  • 2 зварених курячих яйця
  • 200 г редису
  • 200 г огірків
  • кілька маринованих огірків ТМ Щедрик
  • 2 пакети Закваски 1% ТМ Щедрик
  • пучок зеленої цибулі за бажанням
  • кріп, петрушка,
  • сіль та перець за смаком

Приготування

Яйця, редиску і огірки (свіжі і мариновані) пошинкуйте на бажані шматочки. Перемішайте. Частину цибулі подрібніть ножем і розітріть з сіллю, додайте до нашинкованих інгредієнтів.

Залийте Закваскою і дайте настоятися. Перед подачею додайте подрібнену зелень і за бажанням сметану.

Інші рецепти

Французькі млинці «Сюзетт» від рівнянки Галини Ткач

Детальніше 

Закуска «Ялинкові кульки»

Детальніше 

Фруктові тако

Детальніше 

Уха з карасів

Детальніше 

Тарт "Татен"

Детальніше 

Замовте дзвінок