Твій ідеальний рецепт

Моркв’яні оладки

Моркв’яні оладки

  • 500 г моркви
  • пів склянки борошна за смаком, рекомендуємо рисове
  • 2 курячих яйця
  • 1 склянка Закваски або Кефіру ТМ Щедрик
  • пів ч.л. солі
  • 1 столова ложка цукру чи меду
  • 5 ст.л. рослинної олії

Приготування

Моркву очистіть, натріть на тертці, змішайте з яйцями, підсолоджувачем і сіллю. Додайте в отриману масу борошно, кисломолочний напій і замісіть густе тісто. В сковороді розігрійте рослинну олію і столовою ложкою викладайде невеликими порціями тісто. Обсмажте оладки з обох сторін. Подавайте з йогуртом ТМ Щедрик.

Інші рецепти

Легкий йогуртовий торт

Детальніше 

Сирна запіканка

Детальніше 

Азу по-татарськи із соусом «Томат з часником і перцем»

Детальніше 

Млинцевий торт зі згущеним молоком і курагою

Детальніше 

Сирний суп з білим вином

Детальніше 

Замовте дзвінок