Твій ідеальний рецепт

Моркв’яні оладки

Моркв’яні оладки

  • 500 г моркви
  • пів склянки борошна за смаком, рекомендуємо рисове
  • 2 курячих яйця
  • 1 склянка Закваски або Кефіру ТМ Щедрик
  • пів ч.л. солі
  • 1 столова ложка цукру чи меду
  • 5 ст.л. рослинної олії

Приготування

Моркву очистіть, натріть на тертці, змішайте з яйцями, підсолоджувачем і сіллю. Додайте в отриману масу борошно, кисломолочний напій і замісіть густе тісто. В сковороді розігрійте рослинну олію і столовою ложкою викладайде невеликими порціями тісто. Обсмажте оладки з обох сторін. Подавайте з йогуртом ТМ Щедрик.

Інші рецепти

Домашній карамельний лікер

Детальніше 

Запечені мідії із соусом «Калина»

Детальніше 

Гречані млинці з грибами

Детальніше 

«Міні-кіш» з кабачком і шпинатом

Детальніше 

Корисний яблучно-селеровий салат із соусом «Лимон з базиліком»

Детальніше 

Замовте дзвінок